5 Month Old Has A Cough What Can I Do Breast Cancer: Fancy Gadget and Half A Million Ringgit Failed to Cure Her – What Now?

You are searching about 5 Month Old Has A Cough What Can I Do, today we will share with you article about 5 Month Old Has A Cough What Can I Do was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic 5 Month Old Has A Cough What Can I Do is useful to you.

Breast Cancer: Fancy Gadget and Half A Million Ringgit Failed to Cure Her – What Now?

Η May (όχι πραγματικό όνομα) είναι μια γυναίκα 39 ετών. Στα μέσα του 2008 γέννησε το παιδί της. Δύο μήνες πριν τον τοκετό, παρατήρησε τη σκλήρυνση του αριστερού της μαστού. Το υπερηχογράφημα δεν έδειξε κάτι κακό. Ο γιατρός πρότεινε ότι αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι το στήθος είχε εμποτιστεί με το γάλα της. Αν και θήλασε το μωρό της, το στήθος παρέμεινε σκληρό. Δεν υπήρχε πρόβλημα με το δεξί της στήθος. Πήγε να συμβουλευτεί γιατρούς και όλοι κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα – κανένα πρόβλημα!

Η υπερηχογράφημα των μαστών της την 1η Δεκεμβρίου 2008 έδειξε διάχυτη φλεγμονώδη διαδικασία. Η αριστερή θηλή ανασύρθηκε. Συμπέρασμα: πιθανώς διάχυτη μαστίτιδα. Συνιστάται βιοψία. Η επακόλουθη βιοψία με βελόνα δεν έδειξε καμία κακοήθεια. Μη ικανοποιημένος, πραγματοποιήθηκε βιοψία κοπής στις 29 Ιανουαρίου 2009. Το αποτέλεσμα έδειξε άτυπο πολλαπλασιασμό κυττάρων που υποδηλώνουν καρκίνωμα ενδοπόρων. Μια ανοικτή βιοψία του ογκώματος του μαστού επιβεβαίωσε το διηθητικό καρκίνωμα του πόρου με υψηλού βαθμού ενδοπόρων καρκίνωμα.

Η Μέι ζήτησε μια δεύτερη γνώμη από γιατρό σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Σιγκαπούρη. Η ιστολογική διαφάνεια μελετήθηκε εκ νέου. Εξήχθη το συμπέρασμα ότι επρόκειτο για καρκίνωμα του πόρου in-situ, ενδιάμεσου βαθμού με κωμιδονέκρωση και διηθητικό καρκίνωμα του πόρου.

Η αξονική τομογραφία που έγινε στις 31 Ιανουαρίου 2009 έδειξε: α) χωρίς μεταστατικές εναποθέσεις στο ήπαρ, β) αρκετές στρογγυλεμένες σκληρωτικές βλάβες που παρατηρήθηκαν στη θωρακική και άνω οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης ύποπτες για μεταστατικές βλάβες, γ) ένα μικροσκοπικό οζίδιο στον άνω λοβό του δεξιού πνεύμονα – πιθανώς μονήρης πνευμονικός μεταστατικός όζος. Μια σάρωση οστών επιβεβαίωσε οστικές μεταστάσεις στην αριστερή ωμοπλάτη, την αριστερή τρίτη πλευρά και τις θέσεις κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης.

Η ιστοπαθολογική αναφορά έδειξε ότι τα καρκινωματικά κύτταρα είναι ανοσοθετικά για τους υποδοχείς οιστρογόνων και τους υποδοχείς προγεστερόνης. Η ογκοπρωτεΐνη HER2 υπερεκφράζεται.

Η May συμβουλεύτηκε να ξεκινήσει αμέσως χημειοθεραπεία. Η πρώτη χημειοθεραπεία ξεκίνησε στις 2 Φεβρουαρίου 2009. Εγκαταστάθηκε μια αντλία για τη συνεχή παροχή 5-FU. Η May έλαβε επίσης δύο δόσεις Navelbine για κάθε κύκλο 5-FU. Επιπλέον, στον Μέι δόθηκε Ζομέτα για το κόκαλο. Συνολικά ο Μάιος έλαβε 13 κύκλους χημειοθεραπείας από τον Φεβρουάριο του 2009 έως τον Οκτώβριο του 2009.

Σε αυτό το σημείο έκανα δύο ερωτήσεις:

1. Τι είπε ο ογκολόγος για τις πιθανότητες ίασης; Η απάντηση ήταν: Ο γιατρός είπε ότι δεν θα υπάρξει θεραπεία. Η θεραπεία ήταν μόνο για τον έλεγχο του προβλήματος.

2. Πρέπει να ξοδέψατε πολλά για αυτή τη θεραπεία; Η απάντηση: Ναι, περίπου 500.000 RM. Αυτό είναι μισό εκατομμύριο ringgit – σωστά; Ναι είναι.

Μια αξονική τομογραφία στις 27 Απριλίου 2009 έδειξε: α) ένα μεμονωμένο πνευμονικό οζίδιο στον δεξιό μεσαίο λοβό. Αυτό είναι μικρότερο από 5 mm. Δεν δείχνει καμία αλλαγή από την προηγούμενη εξέταση, β) πολλαπλές σκληρωτικές οστικές αλλοιώσεις. Αυτά είχαν ήδη σημειωθεί στην προηγούμενη αξονική τομογραφία.

Η May πήγε στην Κίνα για άλλη γνώμη τον Μάιο του 2009. Έγινε σάρωση PET/CT. Οι γιατροί στην Κίνα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κατάσταση της Μέι είχε σταθεροποιηθεί και δεν χρειαζόταν θεραπεία.

Μια αξονική τομογραφία που έγινε στις 12 Οκτωβρίου 2009 έδειξε ότι ο καρκίνος είχε σταθεροποιηθεί. Ωστόσο, όλο τον Οκτώβριο του 2009, η Μέι παραπονέθηκε για πονοκεφάλους, πόνους στον αυχένα και στον ώμο. Η ογκολόγος είπε ότι οι πόνοι δεν είχαν καμία σχέση με τον καρκίνο της!

Τον Οκτώβριο του 2009, η May ολοκλήρωσε τη 13η χημειοθεραπεία της στη Σιγκαπούρη.

Τον Νοέμβριο του 2009, ο May πήγε στην Ινδία για περαιτέρω θεραπεία χρησιμοποιώντας το Cytotron (Cytotron είναι η εμπορική ονομασία της συσκευής που αναπτύχθηκε στην Ινδία. Μοιάζει με μηχανή μαγνητικής τομογραφίας που χρησιμοποιεί γεννήτρια κβαντικού μαγνητικού συντονισμού περιστροφικού πεδίου).

Ο Μάιος έλαβε μια ώρα θεραπείας με Cytotron την ημέρα. Ενώ υποβαλλόταν στη θεραπεία με Cytotron, η May συνέχισε να λαμβάνει το σχήμα 5-FU-Navelbine (ο 14ος κύκλος). Η θεραπεία είχε προγραμματιστεί για συνολικά 28 ημέρες, αλλά μετά την 20ή θεραπεία, η May εμφάνισε κακό βήχα και πόνο στο στήθος. Ο γιατρός θεώρησε ότι αυτό οφείλεται σε πνευμονία και της χορηγήθηκε αντιβιοτικά και σιρόπι για τον βήχα. Μια ακτινογραφία έδειξε αριστερή υπεζωκοτική συλλογή (δηλ. υγρό στον πνεύμονα). Μια εβδομάδα αργότερα οι πόνοι εξακολουθούσαν να επιμένουν και ο βήχας γινόταν κακός όποτε η Μέι μετακινούνταν. Παραγγέλθηκε αξονική τομογραφία και αποκάλυψε πνευμονική εμβολή (απόφραξη των αρτηριών στους πνεύμονες από θρόμβους αίματος που ταξιδεύουν στους πνεύμονες από άλλα μέρη του σώματος). Η May έλαβε ηπαρίνη, ένα φάρμακο κατά της πήξης του αίματος.

Η May επέστρεψε στη Μαλαισία στα μέσα Δεκεμβρίου 2009. Η May άρχισε να έχει ξανά πόνους. Η δύσπνοια της επέμενε επίσης. Έβηχε όπου κι αν κινούνταν. Ο ογκολόγος στην Κουάλα Λουμπούρ ανέφερε ότι ο καρκίνος φαινόταν σταθερός και δεν υπήρχε βιασύνη να συνεχιστεί η χημειοθεραπεία αλλά έπρεπε πρώτα να επιλυθεί η πνευμονική εμβολή. Η May συνταγογραφήθηκε βαρφαρίνη. Η πνευμονική της εμβολή υποχώρησε.

Μια αξονική τομογραφία PET στις 23 Φεβρουαρίου 2010 έδειξε σταθερά αποτελέσματα. Ο ογκολόγος είπε ότι δεν απαιτείται περαιτέρω χημειοθεραπεία προς το παρόν. Αλλά η May έπρεπε να συνεχίσει να λαμβάνει Bonefos (για το κόκαλο). Επιπλέον, ο Μάιος ξεκίνησε με Tamoxifen από τον Μάρτιο του 2010.

Τον Ιούνιο του 2010, το αριστερό στήθος της Μέι σκλήρυνε ξανά. Η ογκολόγος δεν πίστευε ότι η χημειοθεραπεία ήταν απαραίτητη, αλλά ζητήθηκε από τη May να συνεχίσει με το Tamoxifen και το Bonefos.

Τον Ιούλιο του 2010 το χρώμα του δέρματος του αριστερού στήθους της έγινε σκούρο. Μια σάρωση PET στις 29 Ιουλίου 2010 έδειξε αυξημένη δραστηριότητα FDG avid και αυτό θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μια φλεγμονώδη διαδικασία δραστηριότητας όγκου. Υπήρξε επίσης αυξημένη πρόσληψη FDG στον θύμο αδένα. Στο σημείο αυτό ο ογκολόγος πρότεινε μαστεκτομή.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2010, η May αφαίρεσε το αριστερό της στήθος. Υπήρξαν κάποιες μολύνσεις πληγών μετά το χειρουργείο και χρειάστηκαν δύο μήνες για να αναρρώσει. Η ιστοπαθολογία έδειξε διηθητικό καρκίνωμα του πόρου, βαθμού 2 με λίγες εστίες καρκινώματος του πόρου in-situ, υψηλού βαθμού. Δώδεκα από τους 13 λεμφαδένες διηθήθηκαν πλήρως από κακοήθη κύτταρα με διήθηση στον περιβάλλοντα λιπώδη ιστό σε 4 κόμβους.

Στις 20 Οκτωβρίου 2010, υπήρξε ένα ελαφρύ πρήξιμο στο δεξιό στήθος της May κοντά στη θηλή. Το υπερηχογράφημα δεξιού μαστού δεν έδειξε κάτι λάθος. Η May συνταγογραφήθηκε αντιβιοτικά. Δεδομένου ότι δεν υπήρξε βελτίωση, έγινε βιοψία με βελόνα στις 27 Οκτωβρίου 2010. Ο δεξιός ιστός του μαστού έδειξε διηθητικό καρκίνωμα του πόρου.

Ο γιατρός πρότεινε μαστεκτομή του δεξιού μαστού. Θα ακολουθούσε ακτινοθεραπεία για τον αριστερό μαστό. Θα υπήρχε επίσης ακτινοθεραπεία για το δεξί στήθος μετά την επούλωση του τραύματος. Ο Μπονέφος θα άλλαζε σε Ζομέτα.

Μια σάρωση PET που έγινε στις 10 Νοεμβρίου 2010 έδειξε καρκινική δραστηριότητα στο δεξιό μαστό. Οι οστικές αλλοιώσεις που ήταν σταθερές πριν είχαν πλέον ενεργοποιηθεί. Ενόψει αυτού, ο ογκολόγος πρότεινε περισσότερη χημειοθεραπεία.

Η May υποβλήθηκε σε 3 κύκλους χημειοθεραπείας χρησιμοποιώντας συνδυασμό 5-FU, επιρουβικίνης και κυκλοφωσφαμίδης (FEC) μαζί με το Zometa. Ο 3ος κύκλος FEC ολοκληρώθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2010.

Πώς το CA Care μπήκε στην εικόνα

Στις 3 Νοεμβρίου 2010, λάβαμε αυτό το e-mail:

Γεια σου Chris,

Είμαι ο Don (δεν είναι πραγματικό όνομα) και βρήκα τον ιστότοπό σας ενώ αναζητούσα μερικές εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο. Η γυναίκα μου διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σταδίου 4 τον Φεβρουάριο του 2009. Είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και μόλις πρόσφατα έκανε μαστεκτομή στο αριστερό της στήθος. Δυστυχώς τώρα έχει επηρεαστεί και το δεξί της στήθος. Την περασμένη εβδομάδα η βιοψία δείχνει ότι πρόκειται για διηθητικό καρκίνωμα του πόρου. Ο γιατρός προτείνει άλλη μαστεκτομή αλλά ανησυχούμε γιατί δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει.

Μπορείς να μας βοηθήσεις? Πόσο καλή είναι η θεραπεία σας; Μπορώ να σας στείλω τις αναφορές για έλεγχο;

Ελπίζω να ακούσω νέα σας σύντομα.

Στις 14 Ιανουαρίου 2011 δόθηκε ένα άλλο e-mail:

Αγαπητέ Chris,

Θα ήθελα να έρθω στο Penang και να σας συναντήσω για να συζητήσουμε για τη γυναίκα μου. Έχω μαζί μου τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα σάρωσης. Ποιες είναι οι ημέρες και ώρες που σας βολεύουν να δείτε ασθενείς;

Πράγματι πριν από αυτά τα e-mail, ο Don ήρθε στο κέντρο μας για να μαζέψει μερικά βότανα αλλά δεν τα πήρε λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης. Τότε άρχισε να λαμβάνει την πρώτη της χημειοθεραπεία και υπέστη σοβαρές παρενέργειες. Είχε πονοκεφάλους, ένιωθε ναυτία και ζαλιζόταν.

Πριν λάβει τον 2ο κύκλο της χημειοθεραπείας, η May άρχισε να παίρνει το Chemo-tea μας. Οι παρενέργειες αυτής της δεύτερης χημειοθεραπείας μειώθηκαν κατά περίπου πενήντα τοις εκατό. Αυτό δημιούργησε την εμπιστοσύνη της στα αφεψήματα μας. Όταν η May έκανε τον 3ο κύκλο της χημειοθεραπείας της, ένιωσε ακόμα καλύτερα.

Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα – ίσως ένα «κύμα» μόλις αρχίζει

Η Μέι είχε προγραμματιστεί να λάβει άλλους τρεις κύκλους χημειοθεραπείας. Αυτή τη φορά τα φάρμακα που θα χρησιμοποιηθούν είναι Taxotere συν Herceptin. Ο Μάιος υποτίθεται ότι λαμβάνει Herceptin επ’ αόριστον μία φορά κάθε 3 εβδομάδες (αλλά τουλάχιστον ένα χρόνο). Ο Μάιος είναι επίσης να λαμβάνει Zometa μία φορά κάθε 3 μήνες.

Από τον Μάρτιο του 2010 έως τα τέλη Ιουλίου 2010, ο Μάιος έλαβε Tamoxifen. Σύμφωνα με τον ογκολόγο αφού υπήρξε υποτροπή, η ταμοξιφαίνη επομένως δεν ήταν αποτελεσματική. Είναι της άποψης ότι η May πρέπει να στραφεί σε άλλο φάρμακο – τη νεότερης γενιάς αναστολέα αρωματάσης. Αλλά για να είναι αποτελεσματικός ο αναστολέας της αρωματάσης, η ασθενής πρέπει να βρίσκεται στην εμμηνόπαυση. Για να επιτευχθεί λοιπόν αυτή η εμμηνόπαυση, ο ογκολόγος πρότεινε αφαίρεση των ωοθηκών του May.

Ο Don (σύζυγος) ήρθε στο κέντρο μας στο Penang και μας είπε την παραπάνω ιστορία στις 18 Ιανουαρίου 2011.

Σχόλια:

1. The Breast Cancer War – φανταχτερό gadget συν μισό εκατομμύριο ringgit

Οι περισσότεροι ασθενείς (ειδικά εκείνοι που δεν είχαν ποτέ την εμπειρία να υποβληθούν σε ιατρική θεραπεία για καρκίνο κάποιο μέλος της οικογένειας) έχουν την εσφαλμένη αντίληψη ότι μετά από χειρουργική επέμβαση / χημειοθεραπεία, ο καρκίνος τους θα υποχωρήσει. Δυστυχώς, αυτό απέχει πολύ από το να είναι αλήθεια. Διαβάστε τα δύο παρακάτω αποσπάσματα.

Η Amy Soscia, μια καρκινοπαθής είπε: Δεν υπάρχει θεραπεία για τον μεταστατικό καρκίνο του μαστού. Δεν φεύγει ποτέ. Απλώς περνάς από θεραπεία σε θεραπεία.

Ένας διάσημος ογκολόγος στη Σιγκαπούρη έγραψε: Η ογκολογία δεν μοιάζει με άλλες ιατρικές ειδικότητες όπου η καλή συμπεριφορά είναι ο κανόνας. Στην ογκολογία, ακόμη και η παράταση της ζωής του ασθενούς από τρεις μήνες έως ένα χρόνο θεωρείται επίτευγμα. Το να πετύχεις μια θεραπεία είναι σαν να κάνεις τζάκποτ.

Σε μια κριτική με τίτλο: In the End What Matters Most? A Review of Clinical Endpoints in Advanced Breast Cancer (Ογκολόγος, Ιανουάριος 2011; 16:25-35), Sunil Verma et al, έγραψαν:

– Πολλοί παράγοντες μελετώνται για τη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού (MBC), ωστόσο λίγες μελέτες έχουν δείξει μεγαλύτερη συνολική επιβίωση, το κύριο μέτρο του κλινικού οφέλους στο MBC.

– Από τις 73 δοκιμές MBC φάσης ΙΙΙ που εξετάστηκαν, ένα εντυπωσιακά μικρό ποσοστό δοκιμών έδειξε αύξηση στη συνολική διάρκεια επιβίωσης (12%, n = 9).

Από την αρχή είπαν στη May ότι οι θεραπείες που έλαβε ήταν μόνο για τον έλεγχο της κατάστασης – και σε αυτή την περίπτωση, πού είναι ο έλεγχος; Έχουν δαπανηθεί σχεδόν μισό εκατομμύριο ringgit, αλλά ο May δεν γινόταν καθόλου καλύτερος. Στην πραγματικότητα η κατάστασή της χειροτέρεψε. Ξεκινά τη δεύτερη φάση μιας άλλης μάχης τώρα που ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στο άλλο στήθος, μετά την αφαίρεση του ενός. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί. Με βάση την ανασκόπηση που δημοσιεύτηκε στο The Oncologist πριν από μια εβδομάδα, το συνολικό πλεονέκτημα επιβίωσης λόγω της χημειοθεραπείας θα μπορούσε να είναι απλώς μια ψευδαίσθηση.

Δεν μπορούμε να πάρουμε ένα μάθημα από την εμπειρία του Μέι; Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είπε: Παράνοια είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα.

2. Ολική δέσμευση – πιστεύετε πραγματικά στα βότανα;

Δεν πιστεύουν όλοι οι ασθενείς που έρχονται να ζητήσουν τη βοήθειά μας σε αυτό που κάνουμε. Είμαστε σταθεροί στο να πούμε ότι δεν είναι δικό μας θέμα να σας «επηρεάσουμε» να ακολουθήσετε τους δρόμους μας. Αυτό πρέπει να είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή.

Γνωρίζουμε πλήρως ότι αφού ξοδέψαμε χιλιάδες ringgit για τις λεγόμενες επιστημονικές θεραπείες υψηλής τεχνολογίας που παρέχονται από τους καλύτερους εγκεφάλους στην ιατρική, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι μερικά ζιζάνια στο δρόμο θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον καρκίνο σας. Στο μορφωμένο μυαλό φαίνεται σαν ένα μεγάλο αστείο. Έτσι, η πίστη σε αυτό που κάνουμε είναι ένα σημαντικό συστατικό για την επιτυχία. Οι προηγούμενες στατιστικές μας έδειξαν ότι μόνο το 30% αυτών που έρχονται είναι πραγματικά αφοσιωμένοι ή πιστεύουν σε αυτό που κάνουμε.

3. Το Chemo-Tea την βοήθησε – απέκτησε περισσότερη αυτοπεποίθηση

Είπα στον Don ότι θα έγραφα αυτή την ιστορία. Ο Otto von Bismarck έγραψε: Ένας ανόητος μαθαίνει από την εμπειρία. Ένας σοφός άνθρωπος μαθαίνει από την εμπειρία των άλλων. Έτσι, ο κύριος στόχος της συγγραφής αυτής της ιστορίας είναι να μοιραστεί την εμπειρία του May με άλλους – ίσως όσοι επιθυμούν να μάθουν δεν θα χρειαστεί να βιώσουν παρόμοια πικρία.

Μερικοί ασθενείς πιστεύουν ακόμη και πριν το βιώσουν, αλλά άλλοι πρέπει να το βιώσουν πριν μπορέσουν να πιστέψουν. Είναι επιλογή.

4. Πόλεμος για τον καρκίνο – Σε έναν πόλεμο, κανείς δεν κερδίζει ποτέ!

Τραγικές ιστορίες για τον πόλεμο του καρκίνου του μαστού αφθονούν. Όμως δεν χάθηκαν όλα. Υπάρχουν μερικοί ασθενείς που έχουν τα κότσια να πουν: “Χημειοθεραπεία; Όχι ευχαριστώ!” Πολλοί από αυτούς επέζησαν για να πουν τις γλυκές ιστορίες τους.

Επιτρέψτε μου να κλείσω αναφέροντας τον Δρ. Bernard Jensen (στο Empty Harvest): “Ενώ η κατάσταση είναι τρομερή, θα έπρεπε ο φόβος να είναι ο σωστός καταλύτης για την αλλαγή; Δεν νομίζω. Γιατί ο φόβος είναι από μόνος του μια ασθένεια – μια ασθένεια του Επομένως, δεν είναι από φόβο, αλλά από θάρρος, ότι η ανθρωπότητα θα είναι πιο αποτελεσματική στην αποκατάσταση της υγείας και της αρμονίας».

Video about 5 Month Old Has A Cough What Can I Do

You can see more content about 5 Month Old Has A Cough What Can I Do on our youtube channel: Click Here

Question about 5 Month Old Has A Cough What Can I Do

If you have any questions about 5 Month Old Has A Cough What Can I Do, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article 5 Month Old Has A Cough What Can I Do was compiled by me and my team from many sources. If you find the article 5 Month Old Has A Cough What Can I Do helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles 5 Month Old Has A Cough What Can I Do

Rate: 4-5 stars
Ratings: 6602
Views: 51178956

Search keywords 5 Month Old Has A Cough What Can I Do

5 Month Old Has A Cough What Can I Do
way 5 Month Old Has A Cough What Can I Do
tutorial 5 Month Old Has A Cough What Can I Do
5 Month Old Has A Cough What Can I Do free
#Breast #Cancer #Fancy #Gadget #Million #Ringgit #Failed #Cure

Source: https://ezinearticles.com/?Breast-Cancer:-Fancy-Gadget-and-Half-A-Million-Ringgit-Failed-to-Cure-Her—What-Now?&id=5935179

Related Posts

default-image-feature

5 Month Old Has A Cold What Can I Do The Bedside Crib – Fifteen Reasons to Buy One

You are searching about 5 Month Old Has A Cold What Can I Do, today we will share with you article about 5 Month Old Has A…

default-image-feature

Should I Worry About 5 Year Old Thag Gives Up Stories About People Who Use the Law of Attraction – 5 Simple Tips How to Use the Law of Attraction

You are searching about Should I Worry About 5 Year Old Thag Gives Up, today we will share with you article about Should I Worry About 5…

default-image-feature

How Transfer Data From Old Hard Drive To New Computer Considerations for Selling Used Computers

You are searching about How Transfer Data From Old Hard Drive To New Computer, today we will share with you article about How Transfer Data From Old…

default-image-feature

Should I Wake My 5 Month Old In The Morning How to Look 10 Years Younger – 3 Anti Aging Traps to Avoid

You are searching about Should I Wake My 5 Month Old In The Morning, today we will share with you article about Should I Wake My 5…

default-image-feature

How Totransfer Everything From An Old Phone To New Phone Sony Ericsson C510 – A Multi-Featured Smart Phone

You are searching about How Totransfer Everything From An Old Phone To New Phone, today we will share with you article about How Totransfer Everything From An…

default-image-feature

Should I Take My 5 Yr Old To A Concert Boston Bands Atlantics, Ball and Pivot Release Classic Tracks

You are searching about Should I Take My 5 Yr Old To A Concert, today we will share with you article about Should I Take My 5…