Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours House Blessings – Bless Yours NOW!

You are searching about Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours, today we will share with you article about Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours is useful to you.

House Blessings – Bless Yours NOW!

Είναι καιρός να διώξουμε τον εχθρό από τα σπίτια μας και τις ζωές της οικογένειάς μας. Η γυναίκα μου και εγώ αγοράσαμε πρόσφατα ένα βικτοριανό σπίτι 85 ετών στο Stephenville του Τέξας. Το ονομάζουμε Vanderbilt Place και το λειτουργούμε ως ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2005, μαζί με μερικούς φίλους, προσευχηθήκαμε για μια ευλογία στο σπίτι. Έκανε τόσο τεράστια διαφορά στο βαθμό που όχι μόνο διατηρούσε το μέρος κατειλημμένο αλλά και στην ποιότητα του ενοικιαστή που προσελκύσαμε από εκείνη την ημέρα και μετά.

Αργότερα, αφού μοιράστηκε αυτήν την εμπειρία με μια φίλη, μια ντόπια επιχειρηματίας ρώτησε αν θα προσευχόμασταν μαζί της για την επιχείρησή της. Μόλις προσευχηθήκαμε, όχι μόνο η παραγωγικότητα εκτινάχθηκε στα ύψη, αλλά το ισχυρό ασεβές στοιχείο μειώθηκε δραματικά, ξεκινώντας με την παραίτηση του διευθυντή αρκετούς μήνες αργότερα.

Σε αυτό το μήνυμα, δεν ήθελα να γίνω πολύ τελετουργικός, προσκαλώντας έτσι πιθανώς κάποιον άλλο θρησκευτικό διάβολο. Θεωρήστε αυτό ένα μοντέλο. μη διστάσετε να το προσαρμόσετε για τις ανάγκες σας. Λοιπόν, το διατηρώ απλό και διπλό για να μπορέσουν άλλοι να ευλογήσουν ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ… ανθρώπους σαν ΕΣΕΝΑ! Μην περιμένετε την Κυριακή για να κάνετε κάτι πνευματικό…Εμείς είμαστε η Εκκλησία, ΟΧΙ τα κτίρια! Μην περιμένετε ούτε έναν υπουργό… Είστε ένας σύμφωνα με τη Γραφή.

Στην Αμερική σήμερα, τείνουμε να ουρλιάζουμε για κοινωνικά ζητήματα και να ρίχνουμε χρήματα στα προβλήματά μας. Κάνουμε επίσης ένα μεγάλο δέσιμο με το δάχτυλο. Αυτό που προτείνω είναι ότι, σπίτι με σπίτι, οι Αμερικανοί Χριστιανοί πρέπει να πάρουν πίσω ό,τι μας έχει κλέψει ο εχθρός. Ξεκινώντας σήμερα! Όπως λένε, αν θέλεις κάτι που δεν είχες ποτέ, πρέπει να κάνεις κάτι που δεν έχεις κάνει ποτέ.

Μόνοι γονείς, παππούδες, φοιτητές μόνοι στον κοιτώνα σας, κάτοικοι διαμερισμάτων ΚΑΙ διαχειριστές διαμερισμάτων ή ιδιοκτήτες ακινήτων – εάν είστε χριστιανοί, έχετε την εξουσία να κυριαρχήσετε στην κατοικία σας. Μην καθυστερείς. Μάζεψε μερικούς φίλους και ένα μπουκάλι παρθένο ελαιόλαδο από την κουζίνα και άρχισε να προσεύχεσαι και να χρίζεις όπως το Πνεύμα οδηγεί…πρώτα τη θέση σου και μετά ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ! Υπάρχει ισχύς σε συμφωνία, οπότε, ανεξάρτητα από την ονομασία τους, προχωρήστε! Αν θέλετε, κοινωνήστε μετά ή τραγουδήστε κάποιους ύμνους. Να τι κάνουμε. Κάντε το ίδιο και να είστε ευλογημένοι!

1) ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΧΕΙ ΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ – ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥΣ. Η Αγία Γραφή δηλώνει: «Υποτάσου στον Θεό, αντιστάσου στον διάβολο και θα φύγει». Ακολουθεί μια προσευχή με την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε:

Στο όνομα του Ιησού, του Μεσσία μας, και με τη δύναμη του Αίματος Του και του Σταυρού Του, και του Αγίου Πνεύματος που τον ανέστησε από τους νεκρούς και τώρα κατοικεί μέσα μας, δεσμεύουμε όλα τα πνεύματα στον αέρα και τη φωτιά και το νερό, στο έδαφος και στον υπόγειο και στον κάτω κόσμο, και δεσμεύουμε τις σατανικές δυνάμεις της φύσης που έχουν ανατεθεί σε αυτόν τον τόπο κατοικίας. Δεν θα μας κλέβετε πια! Στην πραγματικότητα, θα μας ανταποδώσετε επταπλάσια, σύμφωνα με την Εφεσ. 4,28. «Όταν πιαστεί ο κλέφτης, πρέπει να το ξεπληρώσει επταπλάσια». Αυτό περιλαμβάνει επταπλάσιο χρόνο, ενέργεια, χρήματα, υγεία και οτιδήποτε άλλο κλαπεί από τα παιδιά του Θεού.

Σπάμε όλες τις γενιές και τις λεκτικές κατάρες, εξάγωνα ή ξόρκια ή οποιαδήποτε μαγεία ή αποκρυφιστική δραστηριότητα που έχουν προσκληθεί σε αυτό το σπίτι – επίτηδες ή τυχαία – κατά τις προηγούμενες γενιές.

Συνδέουμε την αλληλεπίδραση και την αλληλεπίδραση των δαιμονικών πνευμάτων μέσα σε αυτά τα τείχη. Και διεκδικούμε την προστασία του χυμένου Αίματος του Ιησού Χριστού σε αυτό το σπίτι και τους χώρους, και πάνω από κάθε άτομο που ξοδεύει ποτέ τόσα πολλά όσο λίγες στιγμές σε αυτήν την ιδιοκτησία. Είθε να λάβουν την ευλογία του Θεού!

Σε φωνάζουμε, Άγιο Πνεύμα. Ελάτε τώρα και γεμίστε αυτό το μέρος, για να μην φύγετε ποτέ! Το προσευχόμαστε αυτό στο όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.

Ακολουθούν μερικές Αρχικές Γραφές με τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε:

«Χάρη και ειρήνη σε σας από τον Θεό Πατέρα μας και τον Κύριο Ιησού Χριστό». (Ρωμαίους 1:7)

«Ο Ιησούς είπε, «Εδώ είμαι! Στέκομαι στην πόρτα και χτυπάω. Αν κάποιος ακούσει τη φωνή μου και ανοίξει την πόρτα, θα μπω…» (Αποκάλυψη 3:20)

2) ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΑΛΕΙΨΗ ΜΕ ΛΑΔΙ

Αγαπητέ Θεέ, σε ευχαριστούμε που μέσω της πίστης στον Υιό σου Ιησού Χριστό, μας κάνεις όλους μέλη της αιώνιας οικογένειάς σου. Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που στέλνετε για να συνενώσετε τις επίγειες οικογένειές μας, να μας θεραπεύσετε και να θεραπεύσετε όσους έχουν προηγηθεί. Γεμίστε αυτό το σπίτι με τη θεϊκή σας παρουσία, προσευχόμαστε. Ρίξτε την αγάπη σας για να εμβαθύνετε τη συναναστροφή που μοιράζεστε εδώ. Η σοφία σου ας μας καθοδηγεί, η εμπιστοσύνη σου ας μας ελευθερώσει και η ειρήνη σου ας μας ευλογεί μέσω Ιησού Χριστού του Κυρίου μας. Αμήν.

Αφιερώνουμε αυτό το σπίτι στην αγάπη και την κατανόηση. Μακάρι οι χαρές και οι λύπες του να είναι κοινές και να εκτιμηθεί η ατομικότητα κάθε ανθρώπου που ζει και επισκέπτεται εδώ.

Αφιερώνουμε αυτό το σπίτι στη δουλειά, στην ξεκούραση και στο παιχνίδι. Είθε το σπίτι μας να έχει χαρά και υψηλή συναναστροφή, με την ευγένεια στις φωνές του και το γέλιο να τρέχει στους τοίχους του.

Αφιερώνουμε αυτό το σπίτι στη φιλική ζωή. Είθε οι πόρτες του να ανοίξουν στη φιλοξενία και τα παράθυρά του να κοιτούν έξω με καλοσύνη προς τα άλλα σπίτια και όσους περνούν από τις πόρτες του.

Αφιερώνουμε αυτό το σπίτι στη συνεργασία. Είθε τα καθήκοντά του να εκτελούνται με αγάπη, τα έπιπλα του να μαρτυρούν ότι το έργο των άλλων εξυπηρετεί την άνεσή μας και το τραπέζι του να μας θυμίζει ότι ο Θεός συνεργάζεται μαζί μας για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών.

Αφιερώνουμε αυτό το σπίτι στην εκτίμηση όλων των καλών και αληθινών πραγμάτων. Είθε τα βιβλία να φέρουν σοφία, οι εικόνες να συμβολίζουν τα όμορφα πράγματα και η μουσική να φέρει χαρά και έμπνευση.

Αφιερώνουμε τον χρόνο και το ταλέντο όσων ζουν εδώ για να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση ενός κόσμου στον οποίο κάθε οικογένεια μπορεί να έχει ένα σπίτι άνεσης και συναναστροφής.

Αφιερώνουμε αυτό το σπίτι ως μια μονάδα στην Εκκλησία καθολική, ένα όργανο της Βασιλείας του Θεού, έναν τόπο λατρείας και χριστιανικής εκπαίδευσης και ένα κατώφλι για την αιώνια ζωή.

Με τις καρδιές μας στραμμένες προς εσάς, έτσι οι σκέψεις μας υψώνονται σε ευγνωμοσύνη προς τον Θεό για αυτό το σπίτι και σε προσευχή για τις ευλογίες του Θεού σε αυτό.

Ακολουθούν μερικές Γραφές και Σκέψεις για τα Σπίτια και τη Φροντίδα του Θεού:

1. Η Βίβλος μας διδάσκει ότι ένα σπίτι είναι πολύ περισσότερο από ένα φυσικό κτίριο.

Παροιμίες 24:3-4

Με τη σοφία χτίζεται ένα σπίτι,

και με την κατανόηση καθιερώνεται?

από γνώση τα δωμάτια είναι γεμάτα με όλα τα πολύτιμα και ευχάριστα πλούτη.

2. Χρειαζόμαστε την παρουσία, τη δύναμη και την κατεύθυνση του Θεού για να είναι καρποφόρες οι ζωές και τα σπίτια μας.

Ψαλμοί 127:1

Αν δεν χτίσει ο Κύριος το σπίτι,

αυτοί που το χτίζουν εργάζονται μάταια.

Αν δεν προσέχει ο Κύριος την πόλη,

ο φύλακας μένει ξύπνιος μάταια.

3. Η Αγία Γραφή δείχνει ότι είναι σημαντικό να αφιερώνουμε τα σπίτια μας στον Θεό. Πριν πάνε στη μάχη, οι άνδρες της Βίβλου προειδοποιήθηκαν να αφιερώσουν τα σπίτια τους!

Δευτερονόμιο 20:5

Τότε οι αξιωματικοί θα μιλήσουν στον λαό, λέγοντας: Ποιος είναι αυτός που έχτισε ένα νέο σπίτι και δεν το αφιέρωσε; Αφήστε τον να γυρίσει στο σπίτι του, μήπως πεθάνει στη μάχη και το αφιερώσει κάποιος άλλος ».

4. Ο Θεός είπε στους ανθρώπους του να γράψουν τον λόγο του στους παραστάτες των σπιτιών τους.

Πολλοί Εβραίοι σήμερα τοποθετούν ένα μέρος του Λόγου του Θεού σε έναν περγαμηνή ειλητάριο σε ένα δοχείο στους παραστάτες των σπιτιών τους. Αγγίζουν τον κύλινδρο κάθε φορά που μπαίνουν ή βγαίνουν για να τους υπενθυμίζουν ότι τα σπίτια τους ανήκουν στον Θεό και ότι συμβαίνει εκεί πρέπει να κατευθύνεται από τον Λόγο του Θεού.

Δευτερονόμιο 6:6-9

Και αυτά τα λόγια που σας διατάζω σήμερα θα είναι στις καρδιές σας και θα τα διδάξετε με επιμέλεια στα παιδιά σας και θα μιλήσετε για αυτά όταν κάθεστε στο σπίτι σας και όταν περπατάτε στο δρόμο και όταν ξαπλώνετε, και όταν σηκωθείς. Και θα τα δέσεις ως σημάδι στο χέρι σου, και θα είναι σαν μέτωπα ανάμεσα στα μάτια σου.

Και θα τα γράψεις στους παραστάτες του σπιτιού σου και στις πύλες σου.

5. Όταν ένα άτομο αφιερώνει το σπίτι του στον Θεό, πιστεύουμε ότι ο Θεός ανταποκρίνεται στη δέσμευσή του. Όταν ο Σολομών αφιέρωσε το ναό, ο Θεός ανταποκρίθηκε μιλώντας του.

2 Χρονικών 7:15

Τώρα τα μάτια μου θα είναι ανοιχτά [says the Lord] και τα αυτιά μου με προσοχή στην προσευχή που γίνεται σε αυτό το μέρος.

Γιατί τώρα διάλεξα και αφιέρωσα αυτό το σπίτι για να είναι το όνομά μου εκεί για πάντα. τα μάτια μου και η καρδιά μου θα είναι εκεί για πάντα.

6. Όταν οι άνθρωποι του πρωτοχριστιανικού κινήματος συγκεντρώνονταν για να διδάξουν και να κηρύξουν για τον Ιησού και να προσευχηθούν με τη δύναμη του Πνεύματος, συναντιόντουσαν συχνά σε σπίτια. Ακόμη και σήμερα, υπάρχει ένα αυξανόμενο κίνημα σε όλο τον δυτικό κόσμο – κάτι που κάνουν οι αδελφοί μας από τον τρίτο κόσμο εδώ και δεκαετίες – συναντιούνται σε σπίτια ή οπουδήποτε τους οδηγεί το Πνεύμα.

Πράξεις 5:42

Και κάθε μέρα στο ναό και στο σπίτι δεν σταματούσαν να διδάσκουν και να κηρύττουν τον Ιησού ως Χριστό.

Πράξεις 28:30,31

[Paul] έμεινε δύο ολόκληρα χρόνια στο δικό του ενοικιαζόμενο διαμέρισμα και καλωσόριζε όλους όσους έρχονταν κοντά του, κηρύττοντας τη Βασιλεία του Θεού και διδάσκοντας για τον Κύριο Ιησού Χριστό…

7. Ο Ιησούς μπορεί να χρησιμοποιήσει τα σπίτια μας για να μας υπηρετήσει και μαζί μας αν τον καλωσορίσουμε.

Αποκάλυψη 3:20

Ιδού, στέκομαι στην πόρτα και χτυπάω. Αν κάποιος ακούσει τη φωνή μου και ανοίξει την πόρτα, θα μπω μέσα του και θα φάω μαζί του, και αυτός μαζί μου.

8. Στις διδασκαλίες του, ο Ιησούς παρουσίασε τη ζωή στο σπίτι ως πρότυπο του τι σημαίνει να ζεις μια ζωή στην παρουσία και την αγάπη του Θεού.

Ιωάννης 14:1-3

«Ας μην ταράζονται οι καρδιές σας· πιστέψτε στον Θεό, πιστέψτε και σε εμένα. Στο σπίτι του Πατέρα μου υπάρχουν πολλά δωμάτια.

αν δεν ήταν έτσι, θα σου έλεγα ότι πάω να σου ετοιμάσω ένα μέρος; Και όταν πάω και σας ετοιμάσω ένα μέρος, θα έρθω πάλι και θα σας πάρω κοντά μου, για να είστε και εσείς όπου είμαι εγώ.

9. Ο Ψαλμωδός είδε τη φροντίδα του Θεού με παρόμοιο τρόπο.

Ψαλμοί 91:1-2

Αυτός που κατοικεί στο καταφύγιο του Υψίστου, που μένει στη σκιά του Παντοδύναμου, θα πει στον Κύριο: «Το καταφύγιό μου και το φρούριο μου· ο Θεός μου, στον οποίο εμπιστεύομαι».

10. Πώς θα χρησιμοποιήσουμε τα σπίτια που μας έχει δανείσει ο Θεός; Το να αφιερώνουμε τα σπίτια μας στον Θεό δεν είναι μια πράξη που γίνεται μια φορά. Είναι ένα διαρκές υπουργείο!

Εβραίους 13:2

Μην αμελείτε να δείξετε φιλοξενία σε ξένους, γιατί έτσι μερικοί έχουν φιλοξενήσει αγγέλους χωρίς να το γνωρίζουν.

11. Είμαστε υπόλογοι στον Θεό για τη χρήση των σπιτιών μας και τη φιλοξενία μας. Ο Θεός τιμά αυτούς που αφιερώνουν τη χρήση των σπιτιών τους για να ευλογούν άλλους που έχουν ανάγκη.

Ματθαίος 25:31-46

«Όταν έρθει ο Υιός του ανθρώπου με τη δόξα του, και όλοι οι άγγελοι μαζί του, τότε θα καθίσει στον ένδοξο θρόνο του.

Μπροστά του θα συγκεντρωθούν όλα τα έθνη, και θα τα χωρίσει το ένα από το άλλο, όπως ο βοσκός χωρίζει τα πρόβατα από τα κατσίκια… Τότε ο βασιλιάς θα πει σε όσους βρίσκονται στα δεξιά του: Ελάτε, ευλογημένοι του Πατέρα μου, κληρονομήστε τη βασιλεία που ετοιμάστηκε για εσάς από την ίδρυση του κόσμου. γιατί ήμουν …ξένος και με καλωσόρισες…»

Τότε οι δίκαιοι θα του απαντήσουν: «Κύριε, πότε σε είδαμε…ξένο και σε καλωσορίσαμε…; Και ο Βασιλιάς θα τους απαντήσει: «Αλήθεια, σας λέω, όπως το κάνατε σε έναν από αυτούς τους μικρότερους αδελφούς μου, το κάνατε και σε μένα.

Τελική Προσευχή Ευλογίας:

Παντοδύναμος Θεέ, σε ευχαριστούμε για τις επιθυμίες της καρδιάς μας για αυτό το σπίτι και όλους όσοι μπαίνουν στις πόρτες του, ώστε όλα όσα έχουμε και κάνουμε εδώ να είναι σύμφωνα με τα θεϊκά σου σχέδια, ώστε αυτό το σπίτι και οι κάτοικοί του να είναι αληθινά και πλήρως αφιερωμένοι σε σας και να υπηρετήσω το βασίλειό σας.

Σας ζητάμε να τους ενισχύσετε σε αυτή τη δέσμευση. Προσευχόμαστε σε σένα, Θεέ, για αυτό το σπίτι, τους ενοίκους και τα υπάρχοντά του, ώστε να τους ευλογήσεις και να τους αγιάσεις, εμπλουτίζοντάς τους με την καλοσύνη σου με κάθε δυνατό τρόπο. Χύσε επάνω τους, Κύριε, ουράνια δροσιά σε καλό μέτρο, καθώς και αφθονία επίγειων αναγκών.

Ακούστε ευσπλαχνικά τις προσευχές τους και δώστε τους να εκπληρωθούν οι ανάγκες τους.

Καθώς ερχόμαστε μπροστά σου, Πατέρα, ευλόγησε αυτό το σπίτι και κάθε πτυχή του,

καθαρίζοντας τυχόν παραπτώματα του παρελθόντος και αφήνοντάς το αγνό, φρέσκο ​​και άγιο.

Ευλόγησε αυτό το σπίτι, όπως ευλόγησες τα σπίτια του Αβραάμ και της Σάρρας, του Ισαάκ και

Ρεβέκκα, του Ιακώβ και της Ραχήλ.

Μέσα σε αυτά τα τείχη, αφήστε τους αγγέλους σας να προεδρεύουν και να στέκονται να παρακολουθούν αυτούς που ζουν και

περάστε χρόνο εδώ, μέσω του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας.

Video about Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours

You can see more content about Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours on our youtube channel: Click Here

Question about Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours

If you have any questions about Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours

Rate: 4-5 stars
Ratings: 8862
Views: 56344302

Search keywords Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours

Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours
way Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours
tutorial Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours
Can A 5 Month Old Stay Awake For 3 Hours free
#House #Blessings #Bless

Source: https://ezinearticles.com/?House-Blessings—Bless-Yours-NOW!&id=120835

Related Posts

default-image-feature

I 485 Place Of Birth Old Name Or New Name Charlotte NC Real Estate and Homes for Sale

You are searching about I 485 Place Of Birth Old Name Or New Name, today we will share with you article about I 485 Place Of Birth…

default-image-feature

Spanish To English Teaching Book For A 5 Year Old The Significance of College Park Airport in Maryland

You are searching about Spanish To English Teaching Book For A 5 Year Old, today we will share with you article about Spanish To English Teaching Book…

default-image-feature

Can A 5 Month Old Sit Up On Their Own Affiliate Marketing Adds Up To Profits

You are searching about Can A 5 Month Old Sit Up On Their Own, today we will share with you article about Can A 5 Month Old…

default-image-feature

Hwo To Move Photos From Old Iphone To New Iphone How to Place a Used Manure Spreader For Sale Online

You are searching about Hwo To Move Photos From Old Iphone To New Iphone, today we will share with you article about Hwo To Move Photos From…

default-image-feature

Sometimes My 5 Month Olds Hands And Elbows Seem Stiff Romancing San Francisco (Chapter #3 (part one): Sexual Education)

You are searching about Sometimes My 5 Month Olds Hands And Elbows Seem Stiff, today we will share with you article about Sometimes My 5 Month Olds…

default-image-feature

Hw To Prepare A Old Landscaped Bed For New Landscape Affordable Curb Appeal Can Be Expensive If You Want to Sell Your Home

You are searching about Hw To Prepare A Old Landscaped Bed For New Landscape, today we will share with you article about Hw To Prepare A Old…