Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes The Top Five Ways to Cheat the Government -and How They Will Catch You Doing It

You are searching about Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes, today we will share with you article about Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes is useful to you.

The Top Five Ways to Cheat the Government -and How They Will Catch You Doing It

Εισαγωγή

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένα δωρεάν γεύμα. Υπάρχει μια φλέβα χρυσού σε αυτό το παλιό ρητό. Κι όμως, αυτό δεν εμποδίζει πολλούς να προσπαθούν να πάρουν κάτι για το τίποτα. Ολόκληρες γενιές έχουν μεγαλώσει τώρα εκπαιδευμένες ώστε να εξαρτώνται από την κυβέρνηση για υποστήριξη είτε μέσω κουπόνι τροφίμων, λοξών νόμων για την έκπτωση φόρου ή κοινωνικής πρόνοιας. Το τίμημα που πληρώνουν σε αξιοπρέπεια, σεβασμό και ελευθερία είναι ελάχιστα αντιληπτό από πολλούς από αυτούς. Και όμως, ακόμη και με εκείνους που έχουν πραγματικά ανάγκη ή που αξίζουν πραγματικά τη βοήθεια, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που αναζητούν τρόπους να εξαπατήσουν την κυβέρνηση για πόρους.

Καθένας από αυτούς είναι πεπεισμένος ότι έχει βρει τον ανόητο τρόπο να σχεδιάσουν τον θείο Σαμ και σε πολλές περιπτώσεις το ξεφεύγουν προσωρινά. Αν και υπάρχουν πολλές παραλλαγές στα συνολικά θέματα, το καθένα θα εμπίπτει γενικά σε μία από τις πέντε κατηγορίες.

1. Απάτη EIC

2. Μισθοδοσία «Κάτω από το τραπέζι».

3. Παραποίηση πληροφοριών W-2 ή 1099

4. Ομαδοποιημένη φωλιά

5. Μέθοδοι φοροδιαφυγής μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων

ΑΠΑΤΗ EIC

Η πίστωση κερδισμένου εισοδήματος είναι μια επιστρεφόμενη πίστωση φόρου που προορίζεται να βοηθήσει τους εργαζόμενους μόνους γονείς. Κανονικά, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί μια πίστωση φόρου (μη επιστρεπτέα) είναι ότι εάν ένα άτομο έχει πληρώσει 5.000 $ φόρους για το έτος και πληροί τις προϋποθέσεις για την πίστωση φόρου 10.000 $, μπορεί να λάβει μόνο τα 5.000 $ που πλήρωσε σε φόρους. Εάν το άτομο πλήρωνε φόρους 0 $, η πίστωση φόρου θα μπορούσε να φτάσει τα 50.000 $ ή περισσότερο και θα έπαιρνε 0 $. Με την επιστρεφόμενη πίστωση φόρου, το άτομο δεν απαιτείται να έχει πληρώσει φόρους για να προστεθεί η πίστωση αποκτηθέντος εισοδήματος στο ποσό επιστροφής χρημάτων του.

Λειτουργεί σε ολισθαίνουσα κλίμακα όπου το EIC ανεβαίνει στο μέγιστο (συνήθως περίπου $15000 σε κερδισμένο εισόδημα) και καθώς το εισόδημα ανεβαίνει πάνω από $15.000 το EIC ολισθαίνει προς τα κάτω. Το μέγιστο EIC είναι συνήθως περίπου $5500. Τέλος, στα 28.000 $ περίπου, το EIC μειώθηκε σε $0. Ως κάποιος που πέρασε αρκετά χρόνια προετοιμάζοντας φόρους σε γειτονιές με χαμηλότερο εισόδημα, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχουν εκείνοι των οποίων ολόκληρο το έτος σχεδιάζεται να λάβουν αυτήν την τεράστια επιταγή φόρων που λαμβάνονται από αυτούς που τους πληρώνουν και δίνονται σε αυτούς που δεν θα το κάνουν. Το EIC δίνεται μόνο για τα δύο πρώτα παιδιά σας από τη γέννηση έως την ηλικία των 17 ετών.

Το ζευγάρι «παντρεμένο ή ανύπαντρο» με τέσσερα παιδιά θα πάει σε ένα γραφείο προετοιμασίας εφοριών, χωριστά αν είναι έμπειρα σε αυτό. Και παρόλο που ο καθένας ζει στο ίδιο σπίτι, ο καθένας διεκδικεί το καθεστώς του αρχηγού νοικοκυριού, το οποίο αυξάνει το ποσό που μπορούν να αφαιρέσουν από το φορολογητέο εισόδημά τους και με τον καθένα από αυτούς να διεκδικεί EIC μπορούν να λάβουν επιταγές συνολικού ύψους έως και 10.000 $ για το τέλος του έτους περίοδο υποβολής φορολογικών δηλώσεων. Ο αρχηγός του νοικοκυριού υποτίθεται ότι είναι για εκείνους που δεν λαμβάνουν άλλη υποστήριξη από πουθενά αλλού. Ο αρχηγός του νοικοκυριού πρέπει να παρέχει αυτό το νοικοκυριό, επομένως εάν υπάρχει φίλος, φίλη, σύζυγος, γονέας κ.λπ. που ζει εκεί, δεν μπορούν να διεκδικήσουν αυτόν τον προσδιορισμό.

Αυτοί οι απατεώνες θα το κάνουν αυτό για χρόνια προτού συλληφθούν, αλλά αφού πιαστούν, δεν τους επιτρέπεται να διεκδικήσουν EIC για δέκα χρόνια μετά από έρευνα για απάτη. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιστρέψουν το EIC που καταβλήθηκε λανθασμένα και να πληρώσουν πρόστιμα για δόλιες επιστροφές πέραν αυτού που φτάνει το 75% του ποσού που εξαπατήθηκε η IRS.

Πώς πιάνονται

Κάθε φορά που ένα άτομο ανοίγει έναν τραπεζικό λογαριασμό, αγοράζει ένα αυτοκίνητο ή νοικιάζει ή αγοράζει ένα σπίτι, υπάρχει μια μικρή σημείωση που προσδιορίζει τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισής του με αυτήν τη συναλλαγή. Προφανώς κάποιος του οποίου το εισόδημα δεν ξεπερνά τα 15.500 $ δεν πρόκειται να αγοράσει ένα όχημα 35.000 $ ή ένα σπίτι 200.000 $. Αυτοί οι απατεώνες δεν συνειδητοποιούν ότι βάζουν έναν τεράστιο στόχο στην πλάτη τους που ουρλιάζει, “Έλεγξε με!” στους εκπαιδευμένους ελεγκτές της IRS. Δεν μπορείτε να το έχετε και με τους δύο τρόπους και να ισχυριστείτε ότι έχετε αρκετό εισόδημα για να εξοφλήσετε την αγορά σας με πίστωση και στη συνέχεια με άλλο έντυπο να ισχυριστείτε ότι δεν κερδίσατε αρκετά χρήματα για να πληρώσετε φόρους.

Υπάρχει μια αποθήκη αυτών των πληροφοριών και η IRS σημειώνει λογικά λάθη. Παράδειγμα; Ένας άντρας μπήκε στο γραφείο μου και μας είπε με περηφάνια ότι ήταν πατέρας εννέα παιδιών με επτά διαφορετικές γυναίκες και ότι το συνολικό του εισόδημα για το έτος ήταν κάτω από $3000 και ήθελε να διεκδικήσει τα μισά από τα παιδιά του πριν το κάνουν οι μητέρες τους για να μπορέσει να πάρει την επιστροφή χρημάτων πρώτα. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος σε αυτή τη γη ότι ένας άνθρωπος από μόνος του μπορεί να πληρώσει για φαγητό, ενοίκιο και βενζίνη με ετήσιο εισόδημα 3.000 $. Και ήθελε να ισχυριστεί ότι στήριξε και αυτά τα παιδιά; Πήγε στη φυλακή ενάμιση χρόνο αργότερα, αλλά ακούω ότι τα παιδιά του τα πάνε μια χαρά χωρίς αυτόν.

Κάτω από τον πίνακα μισθοδοσίας

Είτε επειδή ο εργαζόμενος ζει παράνομα εδώ σε αυτή τη χώρα είτε επειδή ο εργοδότης δεν θέλει να ασχοληθεί με τους φόρους μισθοδοσίας, ένας αυξανόμενος αριθμός μικρών επιχειρήσεων πληρώνει σε μετρητά. Και εφόσον ο εργοδότης τους δεν το αναφέρει, ο μεμονωμένος εργαζόμενος βλέπει την ευκαιρία να εξαπατήσει την κυβέρνηση. (Σε ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις, αυτά τα άτομα ασκούν παράνομη δραστηριότητα μέσω της οποίας βγάζουν όλα τα χρήματά τους. Εμπορία ναρκωτικών, πορνεία κ.λπ.)

Η πρώτη προσοχή εδώ είναι ότι αυτή η ρύθμιση είναι παράνομη. Το δεύτερο είναι ότι είναι επικίνδυνο. Παράνομο γιατί υπάρχουν ορισμένες κρατικές απαιτήσεις για απασχόληση που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν ή να μετρηθούν χωρίς αρχεία. Και, επικίνδυνο γιατί έτσι οι περισσότεροι εργοδότες ξεπερνούν την πληρωμή της ασφάλισης αποζημίωσης εργαζομένων. Ένας τραυματισμός σε ένα εργοτάξιο όπου όλα γίνονται «κάτω από το τραπέζι» θα λάβει συνήθως κατώτερη των προτύπων περίθαλψη από φόβο μην αναφέρουν τον τραυματισμό σε νοσοκομείο ή εξειδικευμένο γιατρό.

Πώς πιάνονται

Με τον ίδιο τρόπο που όσοι εξαπατούν το EIC, κάθε νομική συναλλαγή που κάνουν βάζει μια ακόμη σημαία σε μια υπόθεση που διαφορετικά δεν θα είχε. Εάν βγάζουν χρήματα που δεν αναφέρουν, θα δυσκολευτούν να εξηγήσουν πώς βγάζουν 900 $ το μήνα σε πληρωμές στεγαστικών δανείων όταν ισχυρίζονται ότι κερδίζουν μόνο 500 $ και ότι είναι ο μόνος πάροχος υποστήριξης για αυτό το νοικοκυριό. Όπως θα έλεγε ο Δάσκαλος του Ζεν, «όλα τα πράγματα συνδέονται, και όμως δεν είναι όλα τα ίδια».

Παραποίηση πληροφοριών W2 ή 1099

Είναι σχετικά εύκολο να αγοράσετε ένα πακέτο λευκών W-2 ή 1099 και να «δημιουργήσετε» το δικό σας εισόδημα. Συνήθως οι απατεώνες χρησιμοποιούν έναν νόμιμο αριθμό EIN μιας νόμιμης επιχείρησης στην οποία έχουν εργαστεί προσωρινά ή στην οποία έχει εργαστεί ένας φίλος ή συγγενής και δημιουργούν ένα W-2 που τους δίνει ακριβώς αρκετό εισόδημα για να λάβουν την πίστωση EIC. Μέχρι να ανακαλυφθεί το τέχνασμα, οι απατεώνες έχουν εξαργυρώσει τις σούπερ γρήγορες επιταγές επιστροφής χρημάτων και έχουν φύγει από την πόλη. Η ηλεκτρονική υποβολή αποτρέπει ορισμένες απάτες, αλλά κάνει άλλες τόσο εύκολες.

Ο νόμιμος ιδιοκτήτης επιχείρησης αφήνεται στη συνέχεια να εξηγήσει γιατί δεν πλήρωσε φόρο απασχόλησης σε αυτά τα άτομα που προσποιήθηκαν αυτά τα έντυπα. Το IRS φαίνεται να κινείται πολύ πιο αργά όταν είσαι αυτός που αδικήθηκε. Θα μπορούσε να σημαίνει την καταβολή κυρώσεων για τους φόρους μισθοδοσίας που δεν έπρεπε ούτως ή άλλως να κατατεθούν ποτέ.

Πολλοί από αυτούς που χρησιμοποιούν αυτή τη συγκεκριμένη απάτη είναι παράνομοι αλλοδαποί και δεν έχουν νόμιμο αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ούτως ή άλλως, όσοι είναι νόμιμοι πολίτες και όμως, ούτως ή άλλως, απατεώνες, τελικά μετακινούνται και ξεχνούν το έγκλημα που έχουν διαπράξει.

Πώς πιάνονται

Μόλις ξεχαστεί αυτή η συγκεκριμένη απάτη, μια μέρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισής τους για δουλειά, δάνειο ή αίτηση για κολέγιο. Σε εκείνο το σημείο, καρφώνονται παρόλο που μπορεί να είναι πέντε ή περισσότερα χρόνια αργότερα. Τα αδικήματα αυτού του τύπου κερδίζουν χρόνο φυλάκισης.

Εάν είναι παράνομος που εξαργυρώνει αυτήν την επιταγή, το κάνει περισσότερο πρόκληση. Συνήθως, ένας παράνομος δεν έχει λογαριασμό όψεως για να εξαργυρώσει αυτήν την επιταγή, επομένως πρέπει να πάει σε ένα κατάστημα εξαργύρωσης επιταγών. Εκεί πρέπει να προσκομίσουν ταυτότητα, διευθύνσεις αναφοράς και ορισμένες πληροφορίες απασχόλησης. Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι όλες οι επιταγές που λαμβάνετε και τα μετρητά έχουν σαφώς αναγνωρίσιμες σφραγίδες που δείχνουν πού και πότε η επιταγή εξαργυρώθηκε, κατατέθηκε και υποβλήθηκε σε επεξεργασία. Εάν ο παράνομος εξακολουθεί να βρίσκεται στην ίδια περιοχή όταν σηκωθεί η εφορία και αρχίσει να ερευνά, δεν χρειάζονται πολλά για να τον βρουν.

The Clustered Nest

Χρησιμοποιώντας την ίδια αρχή στην πρώτη απάτη του EIC ενός ζευγαριού που ζει μαζί στο ίδιο μέρος και ο καθένας διεκδικεί τον αρχηγό του νοικοκυριού και το EIC για καθένα από τα τέσσερα παιδιά του, η ομαδοποιημένη φωλιά περιγράφει τι συμβαίνει όταν αυτό φτάσει στα άκρα. Όπου υπάρχουν τέσσερις ή περισσότερες οικογένειες στην ίδια κατοικία που η καθεμία διεκδικεί HOH και EIC για την ομάδα των παιδιών της. Αυτό είναι σύνηθες σε περιοχές με μεγάλη ισπανική καταγωγή, όπου οι οικογένειες είναι πραγματικά σε θέση να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους σε στενή συνοικία. Συχνά τα παιδιά ανταλλάσσονται μεταξύ των συγγενών για να λάβουν το μέγιστο όφελος της επιστροφής φόρου.

Πώς πιάνονται

Κατά τη διενέργεια ελέγχων ιστορικού, υπάρχουν περιοχές και διευθύνσεις που είναι αυτόματες «κόκκινες σημαίες» απάτης. Ονομάζονται περιοχές «υψηλού κινδύνου», υψηλός κύκλος εργασιών, παροδικός πληθυσμός, ξενοδοχεία, συγκροτήματα διαμερισμάτων κ.λπ. η τοποθεσία επισημαίνεται. Τελικά, οι διευθύνσεις αντιστοιχίζονται με τις ημερομηνίες και τις ώρες που οι άνθρωποι διεκδικούν την κατοικία και την αποκλειστική ιδιοκτησία του τίτλου του αρχηγού νοικοκυριού. Εφόσον ολόκληρη η οικογένεια μετακομίζει κάθε τρία χρόνια, θα μπορούσαν να το διατηρήσουν για πολλά χρόνια. Αλλά από τη στιγμή που μια περιοχή έχει “σημαία” το ίδιο ισχύει και για τυχόν αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης που χρησιμοποιούν αυτήν τη διεύθυνση.

Απάτη φοροδιαφυγής μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια ομάδα που προωθεί μια παλιά ιδέα που διαφημίζουν ως «νέα». Αυτή η ομάδα προέρχεται από ένα MLM που πουλά νομικά ασφαλιστικά προγράμματα και ένα μεγάλο μέρος της επιχείρησής τους είναι η πρόσληψη άλλων εκπροσώπων. Καθώς ο ατμός έχει φύγει από τη μηχανή τους τα τελευταία επτά χρόνια, γίνεται όλο και πιο δύσκολη η στρατολόγηση έξυπνων ανθρώπων σε αυτά τα συστήματα πυραμίδας. Έτσι, η προσέγγισή τους άλλαξε για να αποδώσει έμφαση στην πτυχή του MLM και να τους πουλήσει στα οφέλη της δυνατότητας έκπτωσης των εξόδων που έχουν ήδη ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση.

Οι περισσότεροι κερδισμένοι W-2 όπως τους αποκαλούν, δεν έχουν χρόνο να δουλέψουν 40-60 ώρες την εβδομάδα και βάζουν άλλες 10 – 20 σε ένα MLM. Η προσέγγιση λοιπόν είναι αυτή, επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς να αφαιρέσετε τα έξοδα που έχετε τώρα ούτως ή άλλως και να εξοικονομήσετε χρήματα από τους φόρους σας. Όταν είστε ιδιοκτήτης της δικής σας επιχείρησης, μπορείτε να αφαιρέσετε τις απώλειες, τα έξοδα γραφείου στο σπίτι και ένα ποσοστό των λογαριασμών κοινής ωφελείας σας ανάλογα με το μέγεθος του γραφείου στο σπίτι.

Έτσι τώρα έχουν κατά τα άλλα έξυπνους ανθρώπους που εντάσσονται σε αυτήν την πυραμιδική ομάδα MLM, όχι για να προχωρήσουν στο MLM, αλλά για να αφαιρέσουν όλες τις απώλειες που θα έχουν προωθώντας αυτά τα προπληρωμένα νομικά ασφαλιστικά προγράμματα στους φίλους και την οικογένειά τους. Υπάρχουν πολλά πράγματα λάθος με αυτό? Πρώτον, η επιχείρησή σας πρέπει να λειτουργεί με σκοπό την επίτευξη κέρδους, ΟΧΙ για τη διαγραφή καθημερινών προσωπικών εξόδων. Δεύτερον, υπάρχουν κανόνες και κανονισμοί για το γραφείο στο σπίτι και τις κρατήσεις διακοπών που αυτοί οι «ψεύτικοι φορολογικοί εμπειρογνώμονες» δεν μπαίνουν στον κόπο να εξηγήσουν στη νέα πρόσληψή τους, γεγονός που οδηγεί εύκολα στην ακύρωση των κρατήσεων και στην έναρξη των κυρώσεων και των τελών. Και τρίτον, Αυτοί οι λεγόμενοι φορολογικοί εμπειρογνώμονες είναι όσο πιο μακριά από το να είναι κανείς ειδικοί. Ένα μάθημα κατάρτισης το Σαββατοκύριακο δεν κάνει φοροτεχνικό.

Πώς πιάνονται

Η κύρια πηγή έμπνευσης πίσω από αυτό το δόλιο σχέδιο αποφεύγει επιδέξια τις έρευνες και τις διώξεις. Ωστόσο, η προπληρωμένη νομική ασφαλιστική εταιρεία φαίνεται να προσελκύει συνεχώς έρευνες. Οι ειδικοί σε θέματα εταιρικής απάτης έχουν αναφέρει αρκετές κόκκινες σημαίες που δείχνουν ότι μια εταιρεία είναι ώριμη για απάτη σε εταιρικό επίπεδο και η συγκεκριμένη εταιρεία βρίσκεται σε αυτό το σημείο. Δεδομένου ότι είναι δύσκολο να θεωρηθεί η εταιρεία υπεύθυνη για τις περίεργες αξιώσεις του δυναμικού πωλήσεών της, θα συνεχίσουν να υπάρχουν άτομα που απορροφώνται από αυτό το πρόγραμμα «ενσωματώσου τον εαυτό σου» που υπάρχει εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Τα καλά νέα είναι ότι τα βλέμματα των ειδικών σε θέματα εταιρικής απάτης είναι στραμμένα πάνω τους και σύντομα θα υπάρξει ένα ολίσθημα. Ελπίζω να ξέρουν έναν καλό δικηγόρο.

Video about Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes

You can see more content about Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes on our youtube channel: Click Here

Question about Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes

If you have any questions about Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes

Rate: 4-5 stars
Ratings: 6801
Views: 82174737

Search keywords Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes

Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes
way Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes
tutorial Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes
Can I Claim My 5 Month Old On My Taxes free
#Top #Ways #Cheat #Government #Catch

Source: https://ezinearticles.com/?The-Top-Five-Ways-to-Cheat-the-Government–and-How-They-Will-Catch-You-Doing-It&id=1781261

Related Posts

default-image-feature

Started At 5 Years Old And Friends With Michael Jackson Top 10 Problems Most Men Have Pursuing Women and Exactly How to Solve Them!

You are searching about Started At 5 Years Old And Friends With Michael Jackson, today we will share with you article about Started At 5 Years Old…

default-image-feature

Can I Feed My 5 Month Old Kitten Cat Food The Top 10 Reasons Black Women Stay Single

You are searching about Can I Feed My 5 Month Old Kitten Cat Food, today we will share with you article about Can I Feed My 5…

default-image-feature

I Am Getting Old Texr Messages Pop Up As New Should You Call Your Ex Girlfriend On Her Birthday?

You are searching about I Am Getting Old Texr Messages Pop Up As New, today we will share with you article about I Am Getting Old Texr…

default-image-feature

Stars That Have Performing Since 5 Years Old On Stage Tips For Applying Professional Looking Stage Make Up For Dancers

You are searching about Stars That Have Performing Since 5 Years Old On Stage, today we will share with you article about Stars That Have Performing Since…

default-image-feature

I Am 55 Years Old And Need A New Career Happiness and Success From Beethoven’s Life Example

You are searching about I Am 55 Years Old And Need A New Career, today we will share with you article about I Am 55 Years Old…

default-image-feature

Spider Man No Way Home Appropriate For 5 Year Old Millionaire Psychology: The Universe Will Not Reward You Physically Until You Believe It Mentally

You are searching about Spider Man No Way Home Appropriate For 5 Year Old, today we will share with you article about Spider Man No Way Home…