Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds How to Micro-Fish

You are searching about Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds, today we will share with you article about Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds is useful to you.

How to Micro-Fish

Το Micro-Fishing είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το ψάρεμα για μικρά ψάρια. Αυτά τα ψάρια είναι συχνά μικρά από τη φύση τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν φτάνουν σε ώριμα μεγέθη πολύ πέρα ​​από 6 ίντσες σε μήκος. Αν και συνήθως θεωρούμε τα μικρά ψάρια που βλέπουμε στους κολπίσκους, τις λίμνες, τα ποτάμια, τις λίμνες και τα παρόμοια ως ψαράκια, δολώματα ή κάποια άλλα γενικά μικρά ψάρια, το γεγονός είναι ότι τα περισσότερα από τα είδη ψαριών στη Βόρεια Αμερική είναι μικρά ψάρια.

Το μικρο-ψάρεμα για αναψυχή είναι πολύ δημοφιλές στην Ιαπωνία εδώ και πολλά χρόνια. Έχουν αναπτύξει κοντές ράβδους χωρίς καρούλια και χρησιμοποιούν εξαιρετικά λεπτή γραμμή, ή κατά παράδοση μακριά γυναικεία μαλλιά, ελπίζουμε να αγαπάτε. Χρησιμοποιούν επίσης πολύ μικρά άγκιστρα. είναι παρόμοιο με το μέγεθος των μικροσκοπικών γάντζων που χρησιμοποιούνται από τον ψαρά. Μερικά από αυτά τα αγκίστρια είναι ειδικά σχεδιασμένα και έχουν ένα συγκεκριμένο σχήμα που τους επιτρέπει να χωράνε στο στόμα των μικρών ψαριών.

Οι Ιάπωνες έχουν μεγάλη ικανότητα στο Micro-Fishing. Η μεγάλη δημοτικότητα του αθλήματος έχει ωθήσει τους Ιάπωνες να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις τακτικές και τον εξοπλισμό τους. Οι περισσότεροι από τους Αμερικάνους ψαράδες που γνωρίζω και τα μικροψάρια χρησιμοποιούν μικρά αγκίστρια γιαπωνέζικης κατασκευής, καθώς και πολύ ελαφριά πετονιά, επίσης από την Ιαπωνία < 1 λίβρα δοκιμής ή δοκιμή < 0,5 (πολύ εντυπωσιακό αν σκεφτείς ότι είναι πιθανό να χάσεις τη δύναμή σου ~50% στον κόμπο). Αυτό το είδος Micro-Fishing γίνεται σίγουρα σε όλη την Αμερική και σε όλο τον κόσμο. Οι Ιάπωνες είναι επίσης πρωτοπόροι στο Urban Fishing, το οποίο τα αστικά ψάρια (εκτός του θρύλου και της λαογραφίας) είναι σε μεγάλο βαθμό μικροψάρια. Αυτές οι περιοχές για Αστικό Ψάρεμα επιτρέπουν σε άτομα που διαφορετικά δεν μπορούν να ψαρέψουν λόγω της ζωής τους σε μεγάλες πόλεις, την ευκαιρία να απολαύσουν το ψάρεμα, κάποιο εστιατόριο ακόμη και επιμένει να πιάσεις το δικό σου ψάρι πριν το ετοιμάσουν! Τα ψάρια δεν γίνονται πολύ πιο φρέσκα από αυτό!

Ωστόσο, εκτός της Ιαπωνίας, πολλοί ψαράδες δεν στοχεύουν αυτά τα πολλά είδη ψαριών λόγω του μικρού τους μεγέθους. Το Micro-Fishing ανοίγει τον κόσμο του ψαρέματος σε πολλά περισσότερα είδη ψαριών και πολλά άλλα μέρη για να ψαρέψουν γι’ αυτά. Εκτός από τα πολλά είδη μικρών ψαριών σε όλη την Αμερική, είναι επίσης συναρπαστικό να ψαρεύεις μικρά ή ανήλικα ψάρια θηραμάτων όπως πέστροφα, λαβράκι, γατόψαρο, λούτσος, αιγιαλός και ούτω καθεξής. Αυτό μπορεί να γίνει συχνά στην αγαπημένη σας τρύπα ψαρέματος, αρκεί να σκεφτείτε τα 10 πόδια ακριβώς έξω από την ακτή που συνήθως πετάτε πάνω από ένα εντελώς νέο hotspot!

Το ψάρεμα Micro-Sport μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολο. Ορισμένοι ψαράδες στοχεύουν σπάνια είδη ψαριών ή υποείδη που μπορεί να υπάρχουν μόνο σε μικρές περιοχές ορισμένων συστημάτων ποταμών. Μερικοί θα περπατήσουν βαθιά στα βουνά για να βρουν τις μικρές παρθένες λίμνες και τις λιμνούλες που φιλοξενούν μικρές, πρόθυμες πέστροφες. Οι Αμερικανοί Micro-Fishermen και Fisherwomen έχουν αναπτύξει τα δικά τους σύνολα διαφορετικών τακτικών και στρατηγικών, και αυτές είναι ποικίλες καθώς τα αμέτρητα είδη μικρών ψαριών αναζητούν αυτοί οι ψαράδες.

Ουσιαστικά το μικρο-ψάρεμα είναι ακριβώς όπως το κανονικό ψάρεμα, και όπως το ψάρεμα, τα εργαλεία, π.χ. το καλάμι, το καρούλι, η πετονιά και το δόλωμα πρέπει να ταιριάζουν με τα ψάρια που επιδιώκονται. Δεν θα έπαιρνες τη βαριά εξέδρα για γατόψαρο για να ψαρέψεις πέστροφα, έτσι δεν είναι; Παρομοίως, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αν κάνετε μικροψάρεμα, έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα κατάλληλα εργαλεία. Περισσότερα για αυτό αργότερα. Πρώτα μια σημείωση για την τακτική.

Το Micro-Fishing δεν απαιτεί πραγματικά ειδικές τακτικές. Εάν ψαρεύετε την τοπική σας αλιευτική τρύπα, τότε απλά μειώνοντας την κατάλληλη σκαλωσιά σας για μικρότερα ψάρια, έχετε κάνει τα πρώτα βήματα για μικροψάρεμα. Μικρά άγρια ​​ψάρια όπως λαβράκι, πέρκα, γαλαζοπράσινο, ηλιόψαρο, πέστροφα, λούτσος, γαρ, γατόψαρο κ.λπ. μπορούν να ψαρευτούν χρησιμοποιώντας το ίδιο δόλωμα και τακτικές με τα μεγαλύτερα αδέρφια τους. Οι άνθρωποι συχνά εκπλήσσονται πόσο κοντά στην ακτή βρίσκονται τα μικροψάρια, μην νομίζετε ότι πρέπει να ρίξετε έξω για τα μικροψάρια. Συχνά, το μικρο-ψάρεμα 1-8 πόδια από την ακτή, ή απευθείας από την ανθρωπογενή δομή, συχνά οδηγεί σε πολύ καλό μικρο-ψάρεμα.

Η συμβουλή μου είναι ότι είναι συχνά καλό να ξεκινάτε κοντά στην ακτή και στη συνέχεια να γυμνάζεστε εάν βρίσκεστε σε ρηχά νερά, ή να ξεκινήσετε 6-8 πόδια και να εργάζεστε προς την ακτή σε μια βαθύτερη όχθη. Μια άλλη προφανής συμβουλή είναι να πηγαίνετε κάπου που ψαρεύετε τακτικά ή κάπου που γνωρίζετε ότι υπάρχουν ψαράκια, συνήθως επειδή μπορείτε να τα δείτε να κολυμπούν (ή συχνά να κυνηγούν το δόλωμα σας στο μεγάλο σας καλάμι καθώς το φέρνετε μέσα). Το αναφέρω αυτό γιατί μπορεί να είναι απογοητευτικό να πάτε για μικροψάρεμα για πρώτη φορά σε ένα μικρό ρυάκι ή ρυάκι χωρίς ψάρια. Μπορεί να εκπλήσσει πού και πού βρίσκονται τα ψαράκια. Διαλέξτε ένα καλό σημείο και θα πιάσετε μικροψάρια σε χρόνο μηδέν!

Τώρα για το αγαπημένο μου για το ψάρεμα (εκτός από το να πιάσω ψάρια φυσικά), τα εργαλεία και τα τάκλιν! Το μικρο-ψάρεμα μπορεί ασφαλώς να γίνει με απλά ένα πολύ μικρό άγκιστρο και μικροσκοπικό βάρος σπαστό. Οι Ιάπωνες χρησιμοποιούν συχνά ένα μικρό κοντάρι, μερικοί με μαλακή λαστιχένια άκρη για τις τελευταίες ίντσες και μόλις λίγα πόδια γραμμής. Χρησιμοποιήστε μικρές ενδεικτικές χάντρες για να δείτε το δάγκωμα, καθώς και μια ευαίσθητη αίσθηση αφής και, στη συνέχεια, σηκώστε το ψάρι από το νερό.

Εδώ στην Αμερική οι τύποι μικρο-αλιευτικών πλατφορμών είναι απίστευτα διαφορετικοί. Σε μεγάλο βαθμό, όπως οι περισσότεροι ψαράδες έχουν κατασκευάσει και αναπτύξει τα δικά τους συστήματα. Το ψάρεμα είναι πάντα ένα άθλημα καινοτομίας και ανάπτυξης νέων τεχνικών και τακτικών. Αυτό ισχύει σίγουρα για το Micro-Fishing. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε και καμία σωστή απάντηση. Μπορείτε να διασκεδάσετε να πιάνετε μικροψάρια σε μια ποικιλία διαφορετικών τύπων εξέδρας.

Μερικές δημοφιλείς επιλογές:

1. Χρησιμοποιήστε το δικό σας καλάμι και καρούλι. Βάλτε ένα μικρό γάντζο και ένα μικροσκοπικό διαχωρισμό για να ξεκινήσετε. Οι δείκτες επίπλευσης, τα μικροσκοπικά μπομπέρ μπορεί επίσης να είναι χρήσιμα. Ιδανικά θα έβαζες μια πιο ανοιχτή γραμμή ή ένα long lite leader επίσης.

Πλεονεκτήματα: Φθηνό, εύκολο στη ρύθμιση και ψάρεμα.

Μειονεκτήματα: Τείνει να μην είναι τόσο διασκεδαστικό να πιάνεις ψαράκια σε καλάμια ψαρέματος κανονικού μεγέθους και μπομπίνες. Απλώς αφαιρεί λίγο το άθλημα. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κύριο στύλο σας. Το μικρο-ψάρεμα είναι ωραίο να μπορείτε να κάνετε ενώ αφήνετε το δόλωμα των μεγάλων ψαριών σας να μουλιάσει! Επομένως, είναι ωραίο να έχετε μια ειδική ράβδο.

2. Καλάμι Fly-Fishing: Οι ράβδοι με μακριά μύγα είναι δημοφιλείς και μπορούν να κάνουν καλή επιλογή καθώς δίνουν στον ψαρά μεγάλη απόσταση. Αυτό μπορεί να προσφέρει ένα μεγάλο πλεονέκτημα κατά την παρουσίαση του δολώματος στα ψάρια. Η δυσκολία με μια ράβδο μύγας, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να βρείτε ακριβώς τη σωστή ακαμψία της ράβδου. Εάν η ράβδος είναι πολύ ελαφριά, τότε η ελαφριά κίνηση του χεριού σας θα μεταφερθεί απευθείας μέσω της ράβδου στο δόλωμα. Αυτό μπορεί να κάνει το δόλωμα να πηδήξει ακανόνιστα και να δυσκολέψει την παρουσίαση του δολώματος. Εάν η ράβδος είναι πολύ άκαμπτη, τότε μπορεί επίσης να είναι ένα κοντάρι από μπαμπού, απλά δεν θα νιώσετε καμία ενέργεια.

Πλεονεκτήματα: Το μεγάλο μήκος ράβδου επιτρέπει την παρουσίαση του δολώματος σε δύσκολα σημεία. Μεγάλη ποικιλία σε καλάμια και μπομπίνες διαθέσιμα. Μπορεί να έχετε ήδη ένα καλάμι και καρούλι που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για μικροψάρεμα. Επίσης, αν γνωρίσετε τους τύπους/ κορίτσια στο τοπικό σας fly shop, είναι εξαιρετικοί πόροι για το πού θα βρείτε ψάρια, καθώς και για να βρείτε μικρά αγκίστρια, λινάτσα, πλωτήρες αφρού και πολλά άλλα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μικροψάρεμα.

Μειονεκτήματα: Μπορεί να είναι απογοητευτικό εάν η ράβδος μύγας δεν έχει το σωστό βάρος της ράβδου. Ορισμένες ράβδοι μύγας μπορεί να είναι αρκετά ακριβές και επίσης εύκολα να σπάσουν. Μερικές φορές οι ράβδοι μακριάς μύγας μπορεί να είναι λίγο πόνος στο πίσω μέρος για να τις χειριστείτε. Εάν ψαρεύετε έναν μικρό κολπίσκο ή υδάτινο δρόμο, και η απόσταση 8′ μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη.

3. Μπαστούνι ιαπωνικού στυλ. Αυτά είναι αρκετά απλά, καθώς τα περισσότερα από αυτά που έχω δει είναι απλώς ένα μικρό κοντάρι, συνήθως μήκους 4 πόδια. Αν και μερικά είναι μεγαλύτερα. Μερικοί θα έχουν ένα τμήμα από καουτσούκ 2-3 ιντσών στο άκρο της ράβδου σε αντίθεση με μια τυπική οπή. Συνήθως δεν έχουν καρούλι. Πολύ ελαφριά πετονιά, μικροσκοπικοί γάντζοι και ένα επιδέξιο άγγιγμα είναι τα εργαλεία του εμπορίου.

Πλεονεκτήματα: Το αποδεδειγμένο σύστημα έχει χρησιμοποιηθεί για γενιές. Αυτό το στήσιμο είναι πολύ απλό ως προς τη χρήση, με μια κοντή ράβδο με σταθερό κοντό τμήμα πετονιάς. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές αντιμετώπισης και γάντζων που είναι διαθέσιμες και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με αυτόν τον τύπο ράβδων.

Μειονεκτήματα: Προσωπικά δεν είμαι οπαδός των “Bamboo Pole Rods” καθώς δεν έχουν πολλή δράση (τείνουν να είναι άκαμπτα). Μου αρέσει επίσης να έχω ένα καρούλι και την επιλογή για περισσότερα από μερικά σταθερά πόδια γραμμής. Η μέθοδος “βουτήξτε το δόλωμα και σηκώστε το καλάμι” για να τραβήξετε έξω τη μέθοδο του μικρού ψαριού μπορεί να λειτουργήσει σε πραγματικά μικρούς τύπους που δεν έχουν πολλή μάχη, αλλά αν πιάσετε ένα αξιοπρεπές ψαράκι θηραμάτων 5-6′. Το να μην έχουν καρούλι ή οποιοδήποτε επιπλέον παιχνίδι στο καλάμι συνήθως σημαίνει ότι βγαίνουν από το αγκίστρι ή το ψάρι απλώς σύρεται.

4. Καλάμια ψαρέματος στον πάγο. Υπάρχουν μερικά ωραία καλάμια ψαρέματος στον πάγο που διατίθενται στάνταρ σε μικρότερα μήκη (δεν χρειάζεται να ρίξετε όταν ψαρεύετε στον πάγο σωστά!). Εάν βρείτε το σωστό καλάμι ψαρέματος πάγου, που είναι αρκετά ελαφρύ, μπορεί να φτιάξετε πολύ ωραία καλάμια μικροψαρέματος λόγω του μικρού μήκους.

Πλεονεκτήματα: Το μικρό μήκος είναι εξαιρετικό για μικροψάρεμα. Διαφορετικά διαθέσιμα βάρη ράβδου.

Μειονεκτήματα: Αυτά τα καλάμια είναι συνήθως άκαμπτα και θεωρώ ότι ακόμη και το πιο ελαφρύ καλάμι ψαρέματος στον πάγο μπορεί να είναι λίγο άκαμπτο για μικροψάρεμα. Μπορεί να είναι δύσκολο να παραγγείλετε ηλεκτρονικά, καθώς αυτά τα καλάμια πρέπει πραγματικά να αισθάνονται αυτά τα καλάμια για να διαλέξουν το σωστό βάρος ράβδου, αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα καθώς τα περισσότερα καταστήματα αντιμετώπισης προϊόντων εκτός των βορείων ΗΠΑ δεν διαθέτουν εξοπλισμό Ice Fishing.

5. Εργαλεία ψαρέματος Micro-Sport. Αυτά τα καλάμια και οι τροχοί είναι μια σχετικά νέα είσοδος στη σειρά εργαλείων ψαρέματος micro-sport και αξίζουν λίγη επιπλέον προσοχή. Αυτές οι εξέδρες μικροσπορ είναι οι μόνες ρυθμίσεις ράβδων και τροχών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να πιάνουν μόνο μικροψάρια. Αυτά διαφημίζονται ως πλήρως λειτουργικά, κλιμακωτά (1/6ο), καλάμια και μπομπίνες για Micro-Sport Fishing. Το αναφέρουν ως ψάρεμα micro-Sport καθώς τα καλάμια και οι τροχοί τους έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα ψαράκια, να παλεύουν και να νιώθουν σαν μεγάλο ψάρι. Αυτά είναι πολύ ευαίσθητα και χρησιμοποιούν 5+ ποιότητες σωλήνων και ράβδων από ανθρακονήματα, όλα συναρμολογημένα στο χέρι και πολύ όμορφα φινιρισμένα. Πράγματι, μόλις παρέλαβα ένα από αυτά πριν λίγες μέρες. Θα σας πω, αυτά είναι το μικρό καλάμι ψαρέματος. Εξαιρετική δράση, υλικά κορυφαίας ποιότητας και πολύ ωραία χειροποίητη κατασκευή. Μου αρέσει πραγματικά το δικό μου, και μόλις αγόρασα ένα άλλο για τον εγγονό μου.

Πλεονεκτήματα: Σχεδιασμένα για μικροψάρεμα, αυτά πραγματικά φέρνουν το άθλημα στο μικροψάρεμα. Πιθανότατα δεν υπάρχει πιο συναρπαστικός τρόπος για να πιάσετε ένα ψάρι 4″ σε ένα από αυτά τα καλάμια και τροχούς. Ο κύλινδρος είναι πολύ ομαλός με όλους τους δακτυλίους από τεφλόν και μια λειτουργική έλξη που είναι πραγματικά αρκετά ελαφριά ώστε να αφήνει τα μικρά ψάρια να τραβήξουν τη γραμμή του τροχού τρέξιμο, ακριβώς όπως το αθλητικό ψάρεμα! Αυτές οι εξέδρες διατίθενται στάνταρ με αγκίστρια Berkley NanoFil και Tiemco ή Owner (και τα δύο από την Ιαπωνία) σε μέγεθος 26. Πιστεύω ότι είναι αρκετά έτοιμα για ψάρεμα από το κουτί, μόνο με λίγο σκουλήκι.

Μειονεκτήματα: Αυτά μπορεί να είναι ακριβά, μια ράβδος και καρούλι μπορεί εύκολα να κοστίσει $50-$100. Ωστόσο, πρόκειται για ένα καλάμι και καρούλι υψηλής ποιότητας, χειροποίητο στις ΗΠΑ. Είναι απλώς μικρότερα. Σίγουρα παίρνετε αυτό που πληρώνετε και η ποιότητα αυτών των πλατφορμών είναι εξαιρετική. Ένα άλλο πρόβλημα με αυτές τις ράβδους είναι ότι είναι μικρές. Δεν είναι καλό για παιδιά κάτω των 5-6 ετών ή αν έχετε κακά χέρια. Εάν μπορείτε να δέσετε μια μύγα σε έναν ελαφρύ ηγέτη ή να βάλετε ένα μικρό γάντζο με ένα σκουλήκι, τότε θα πρέπει να είστε καλά.

Video about Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds

You can see more content about Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds on our youtube channel: Click Here

Question about Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds

If you have any questions about Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds

Rate: 4-5 stars
Ratings: 9967
Views: 54481649

Search keywords Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds

Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds
way Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds
tutorial Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds
Good Touch Bad Touch Ppt For 5 6 Year Olds free
#MicroFish

Source: https://ezinearticles.com/?How-to-Micro-Fish&id=7306829

Related Posts

default-image-feature

Things To Do In Va Beach With 5 Year Old Why Jamaica is a Top Tourist Destination

You are searching about Things To Do In Va Beach With 5 Year Old, today we will share with you article about Things To Do In Va…

default-image-feature

Things To Do In Paris With A 5 Year Old Top 10 Things to Do in Macau!

You are searching about Things To Do In Paris With A 5 Year Old, today we will share with you article about Things To Do In Paris…

default-image-feature

Fun Things For 5 Year Olds To Do Near Me 5 Ideas for Fun Things To Do With Your Nieces and Nephews

You are searching about Fun Things For 5 Year Olds To Do Near Me, today we will share with you article about Fun Things For 5 Year…

default-image-feature

If The New Medium Is Very Similar To The Old The Beauty of Antique Lamps

You are searching about If The New Medium Is Very Similar To The Old, today we will share with you article about If The New Medium Is…

default-image-feature

Fun Activities To Do At Home With 5 Year Olds Do You Want To Know How To Make Halloween More Enjoyable For Toddlers?

You are searching about Fun Activities To Do At Home With 5 Year Olds, today we will share with you article about Fun Activities To Do At…

default-image-feature

If I Transfer My Old 401K To A New 401K Rookie Guide – How to Buy a Muscle Car, Part 3 – Determine Your Price Range and Payment Method

You are searching about If I Transfer My Old 401K To A New 401K, today we will share with you article about If I Transfer My Old…