How Many Words Should A 2.5 Year Old Say An Unconventional Way to View the Property Market

You are searching about How Many Words Should A 2.5 Year Old Say, today we will share with you article about How Many Words Should A 2.5 Year Old Say was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic How Many Words Should A 2.5 Year Old Say is useful to you.

An Unconventional Way to View the Property Market

Θα συζητήσω έναν ενδιαφέροντα τρόπο εξέτασης της επένδυσης σε ακίνητα που μπορεί να είναι λίγο αντισυμβατικό για τους περισσότερους επενδυτές ακινήτων.

Πριν λίγο παρακολούθησα ένα βίντεο του Charlie Munger, ο οποίος είναι γνωστός ως ο επιχειρηματικός συνεργάτης του Warren Buffet και την περίφημη φράση του «Πες μου πού θα πεθάνω και θα φροντίσω να μην πάω εκεί. “

Σε αυτό το βίντεο, ο Τσάρλι που ήταν τότε 83 ετών, μοιράστηκε τη ζωή του με σοφία για να τον κάνει δισεκατομμυριούχο με μια ομάδα αποφοίτων πανεπιστημίου που πρόκειται να ξεκινήσουν την καριέρα τους.

Υπάρχει μια συγκεκριμένη δήλωση που με ενδιαφέρει πραγματικά. είπε “Δεν δικαιούστε γνώμη εκτός αν μπορείτε να εκφράσετε τα επιχειρήματα κατά της γνώμης σας καλύτερα από τους αντιπάλους σας.”

Θεωρώ ότι αυτή η δήλωση είναι αρκετά βαθιά, αλλά πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί στην πραγματική ζωή, σκέφτηκα ότι θα τη βάλω μέσα από μερικές από τις απόψεις που κυκλοφορούν ευρέως στο πλαίσιο των επενδύσεων σε ακίνητα και θα δω πώς θα πάει.

Προτού δικαιούμαι μια γνώμη για το “πόσο χρήσιμη είναι η δήλωση του Τσάρλι”, το αντίθετο επιχείρημα του “πόσο άχρηστο είναι” μπορεί να είναι κάτι σαν το εξής:

 • Όλοι έχουμε δικαίωμα στη δική μας γνώμη για οτιδήποτε, ανεξάρτητα από το αν είναι σωστό ή λάθος, δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι.
 • Μερικές φορές μια γνώμη μπορεί να είναι εντελώς λανθασμένη, αλλά και πάλι εφαρμόσιμη στη ζωή. Το «The earth is flat and still» είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού, εντελώς λάθος, αλλά εφαρμόσιμο! Δεν θα ήταν πιο λειτουργικό να πιστεύετε ότι περπατάτε σε μια σταθερή και επίπεδη επιφάνεια από μια περιστρεφόμενη μπάλα;

Έτσι, για το υπόλοιπο του άρθρου, επιτρέψτε μου να εστιάσω στο πόσο χρήσιμη νομίζω ότι η δήλωση του Τσάρλι μπορεί να μας βοηθήσει ως επενδυτές ακινήτων.

Αυτό που έκανα είναι, να επιστρέψω για να εξετάσω μερικές από τις αρχές της επένδυσης σε ακίνητα που έχουμε θεωρήσει δεδομένες χωρίς να εξετάσουμε τα αντίθετα επιχειρήματα, μετά να δούμε αν μπορούμε να μάθουμε κάτι από αυτό και, το πιο σημαντικό, να δούμε αν μπορούμε να ανακαλύψουμε επενδύσεις ευκαιρίες που οι περισσότεροι χάνουν επειδή αποτυγχάνουν να δουν την άλλη πλευρά της ιστορίας.

Βρήκα ότι η πιο κοινή γνώμη σχετικά με τις επενδύσεις σε ακίνητα είναι: Η αξία της γης αυξάνεται λόγω της περιορισμένης προσφοράς της, γι’ αυτό αγοράστε ακίνητα όπου η γη είναι περιορισμένης προσφοράς!

Αν κοιτάξετε την απόδοση των ακινήτων στην Αυστραλία από το 1996, τα εδραιωμένα προάστια καλής ποιότητας μοιράζονται όλα αυτόν τον παράγοντα έλλειψης γης, όλα έχουν πολύ καλή απόδοση σύμφωνα με αυτό το δόγμα. Για παράδειγμα, ενώ το κόστος του κτιρίου αυξάνεται 3-4% ετησίως ακολουθώντας το ΔΤΚ, η αξία της γης έχει αυξηθεί έως και 12-14% ετησίως, που αντιστοιχεί κατά μέσο όρο σε μια αύξηση 10% για ένα ακίνητο τα τελευταία 15 χρόνια.

Είναι πολύ εύκολο να μην αμφισβητηθεί η αντίθετη πλευρά αυτής της άποψης όταν τα γεγονότα υποστηρίζουν συντριπτικά αυτό το επιχείρημα.

Τι γίνεται αν ακολουθήσουμε την πρόταση του Τσάρλι, το αντίθετο επιχείρημα μπορεί να είναι κάπως έτσι: “Η αξία της γης μειώνεται λόγω περιορισμένης προσφοράς, μην αγοράζετε ακίνητα όπου η γη είναι περιορισμένης προσφοράς.”

Πρέπει να πω όταν το έγραψα για πρώτη φορά, σκέφτηκα ότι αυτό πρέπει να θεωρηθεί τρελό από οποιονδήποτε έχει κοινή λογική στον επενδυτικό κλάδο, είναι απλώς εντελώς αντίθετο με οτιδήποτε μας έχουν πει για επενδύσεις σε ακίνητα.

Ο μόνος λόγος που δεν σταμάτησα εκεί ήταν λόγω του Τσάρλι, δεν έγινε δισεκατομμυριούχος όντας ανόητος, πρέπει να δει τεράστια αξία σε αυτή την άσκηση αντιεπιχειρήματος για να εντοπίσει επενδυτικές ευκαιρίες που χάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Έτσι «αναγκάστηκα» τον εαυτό μου να δω υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσε να έχει νόημα αυτό το αντεπιχείρημα.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον, ότι δεν άργησα πολύ για να δω ότι αυτό το αντίθετο επιχείρημα όχι μόνο έχει την αξία του, αλλά θα μπορούσε επίσης να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε επενδυτικές ευκαιρίες που χάνουν οι περισσότεροι έμπειροι επενδυτές ακινήτων στη σημερινή αγορά.

ΑΣΕ με να εξηγήσω.

Είναι προφανές ότι η ανατίμηση της γης ήταν η κύρια κινητήρια δύναμη πίσω από την αύξηση των τιμών των ακινήτων τα τελευταία 15 χρόνια. Αλλά οι τιμές των ακινήτων τελικά περιορίζονται από το πόσο εισόδημα έχουν οι άνθρωποι για να πληρούν τις προϋποθέσεις για στεγαστικό δάνειο, αυτό συμβαίνει περισσότερο στη σημερινή αγορά δανεισμού όπου η αποδέσμευση μετοχών χωρίς εισοδηματική υποστήριξη γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Έτσι, μπορείτε σχεδόν να πείτε μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να δούμε κάτι σαν:

Αύξηση εισοδήματος = Αύξηση τιμών ακινήτων (η οποία μπορεί να αναλυθεί σε αύξηση τιμών γης και κτιρίων)

Έτσι, εάν η αύξηση του εισοδήματος είναι 3% και η αύξηση του κόστους δόμησης είναι 3%, τότε η αύξηση της τιμής της γης θα πρέπει επίσης να είναι 3% για να λειτουργήσει αυτός ο τύπος μακροπρόθεσμα. Π.χ

Αύξηση εισοδήματος (3%) = Αύξηση τιμών ακινήτων (3%) [Land Price Growth (3%) & Building Cost Growth (3%)]

Ωστόσο, τα τελευταία 15 χρόνια, η Αύξηση του Εισοδήματός μας παρακολουθείται κατά μήκος της Αύξησης Κόστους Κτιρίων, η οποία είναι περίπου CPI (3-4%), αλλά η αύξηση των τιμών της γης ήταν 12-14% ετησίως. Έχετε λοιπόν κάτι σαν:

Αύξηση εισοδήματος (3%) < Αύξηση τιμών ακινήτων (10%) [Land Price Growth (12%) & Building Cost Growth (3%)]

Μπορείτε να δείτε ότι η αύξηση των τιμών της γης ήταν πολύ πιο γρήγορη από την αύξηση του εισοδήματος. Όταν οι επενδυτές κοιτάζουν πού να αγοράσουν, αγόρασαν σε περιοχές όπου η αύξηση των τιμών της γης ήταν 12%+ ετησίως, συνήθως σε καθιερωμένα προάστια όπου η προσφορά γης είναι πολύ περιορισμένη. Και τους λειτούργησε τα τελευταία 15 χρόνια (από το 1996 έως τώρα).

Το ερώτημα είναι “πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει το χάσμα μεταξύ της αύξησης του εισοδήματος και της αύξησης των τιμών της γης χωρίς η αύξηση των τιμών της γης να αναγκαστεί να επιβραδυνθεί;”

Τα γραφήματα της διάμεσης τιμής κατοικίας στη Μελβούρνη μεταξύ 1978 και 2009 δείχνουν ότι οι τιμές των ακινήτων έχουν αυξηθεί πολύ πιο γρήγορα από το εισόδημα για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι το 1990 (αντανακλάται από τις αποπληρωμές στεγαστικών δανείων μιας διάμεσης κατοικίας που καταλαμβάνει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό του μέσου εισοδήματος). Το Property Price Growth στη συνέχεια σταμάτησε για περίπου 5 χρόνια για να περιμένει να καλυφθεί η αύξηση του εισοδήματος.

Αυτά τα γραφήματα δείχνουν ότι ένα παρόμοιο φαινόμενο διαφαίνεται, εάν στρέψετε την προσοχή σας προς το 2009.

Μπορώ λοιπόν να δω το αντεπιχείρημα “Η αξία της γης μειώνεται λόγω περιορισμένης προσφοράς, μην αγοράζετε ακίνητα όπου η γη είναι περιορισμένης προσφοράς” είναι λογικό όταν ο παράγοντας σπανιότητα γης έχει υπερπωληθεί για πάρα πολύ καιρό σε σημείο που η αξία της γης ήταν πολύ υπερτιμημένη. Με άλλα λόγια, η έλλειψη γης μπορεί να είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι επενδυτές μπορούν να βγάλουν καλά χρήματα, αλλά μπορεί επίσης να γίνει ο κύριος λόγος για τον οποίο οι επενδυτές μπορεί να βγάλουν λιγότερα χρήματα ή ακόμη και να χάσουν χρήματα.

Πριν όλοι βιαστούμε να εγκαταλείψουμε τις παραδοσιακές περιοχές υψηλής ανάπτυξης, όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει έλλειψη προσφοράς ακινήτων σε σύγκριση με τη ζήτηση, επομένως οι τιμές των ακινήτων είναι πιθανό να συνεχίσουν να ανεβαίνουν για λίγο. Οι παραδοσιακές περιοχές ισχυρής ανάπτυξης δεν έγιναν περιοχές υψηλής ανάπτυξης χωρίς λόγο.

Μετά από μια περίοδο σταθερής απόδοσης (όπως το 1990-1996), θα ανακάμπτουν πάντα και θα επιταχύνουν την ανάπτυξη, επομένως προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι πάντα καλοί τομείς για να κρατήσετε τα ακίνητά σας για μακροπρόθεσμα.

Το ερώτημα είναι πού πρέπει να βάλετε τα χρήματά σας για να δουλέψετε έξυπνα τα επόμενα 5-7 χρόνια για να έχετε την καλύτερη απόδοση με τον χαμηλότερο κίνδυνο;

Αυτήν τη στιγμή, εάν αγοράσετε ένα παλιό σπίτι σε μια παραδοσιακή περιοχή ισχυρής ανάπτυξης εντός 20 χιλιομέτρων από το CBD στις περισσότερες μεγάλες πόλεις, αναμένεται να πληρώσετε 700 χιλιάδες $+ με ακαθάριστο ενοίκιο 2,5-4%. Μερικά από αυτά τα ακίνητα άξιζαν μόνο $200k-$300k λιγότερο από ό,τι πριν από 10 χρόνια.

Σε αντίθεση με αυτές τις περιοχές, μπορείτε ακόμα να βρείτε τιμές ακινήτων περίπου 350.000 $ έως 400.000 $ σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το CBD, είτε πρόκειται για σπίτια σε ορισμένες περιοχές μετάβασης (περιοχές που επανατοποθετούνται για κατοικίες) είτε για διαμερίσματα χαμηλότερης τιμής σε εδραιωμένες περιοχές, το ακαθάριστο ενοίκιο μπορεί ακόμα να είναι περίπου 4,5-6%, με την εφορία να βοηθά στη ροή μετρητών τα πρώτα 5 χρόνια, εάν το ακίνητο είναι εύλογα καινούργιο.

Ας δούμε ένα παράδειγμα.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε επενδυτικά ακίνητα αξίας έως και 800.000 $, ο μισθός σας είναι 100.000 $ ετησίως και μπορείτε να δανειστείτε 100% συν τέλη χαρτοσήμου και κόστος με επιτόκιο 7,5%, επειδή έχετε ίδια κεφάλαια από άλλα ακίνητα.

Ας συγκρίνουμε τις ακόλουθες δύο πιθανές επιλογές χρησιμοποιώντας τα δεδομένα της Μελβούρνης ως παράδειγμα:

Επιλογή 1:

 • Εάν αγοράσετε 2 ακίνητα x 400.000 $, δύο ολοκαίνουργια σπίτια, κτήριο $200.000 και γη 200.000 $, σε ένα μεταβατικό προάστιο 17 χλμ από το Melbourne CBD.
 • Το επιτεύξιμο ακαθάριστο ενοίκιο είναι επί του παρόντος 4,6%, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η πιθανή ανάπτυξη για την επόμενη 5ετία είναι 9,4% ετησίως (μέσος όρος της Μελβούρνης τις τελευταίες δεκαετίες) λόγω της σχετικά χαμηλότερης τιμής του σε σύγκριση με τη μέση τιμή κατοικίας της Μελβούρνης των 550 χιλιάδων δολαρίων και την απόστασή του από το CBD.
 • Έτσι, 5 χρόνια αργότερα, κάθε ένα από αυτά τα ακίνητα θα είναι περίπου 627 χιλιάδες δολάρια.

Επιλογή 2:

 • Αν αγοράσετε 1 ακίνητο x 800.000 $, ένα παλιό σπίτι 25 ετών, κτήριο $200.000 και γη 600.000 $, σε ένα εδραιωμένο και παραδοσιακά προάστιο υψηλής ανάπτυξης, επίσης 17 χλμ από το CBD της Μελβούρνης.
 • Το επιτεύξιμο ακαθάριστο μίσθωμα είναι επί του παρόντος 3,5%, μπορούμε να υποθέσουμε μια ελαφρώς χαμηλότερη αύξηση στο 6,5% για τα επόμενα 8 χρόνια λόγω της σχετικά διογκωμένης αξίας της γης μετά από μια μεγάλη περίοδο 15 ετών.
 • Έτσι, 5 χρόνια αργότερα, αυτό το ακίνητο θα είναι περίπου 1,1 εκατομμύρια δολάρια. (Λάβετε υπόψη ότι ένα σπίτι 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων στην ίδια γειτονιά με επιτόκιο 7,5%, θα προσελκύει αποπληρωμή στεγαστικού δανείου 83.000 $ ετησίως, το οποίο προέρχεται από το καθαρό εισόδημα μιας οικογένειας μετά από φόρους.)

Ας δούμε λοιπόν τα παρακάτω διαγράμματα για να συγκρίνουμε τις Ταμειακές Ροές των δύο παραπάνω επιλογών.

Επιλογή 1 (2 x 400.000 $):$75/εβδομάδα ή $4k/έτος από την τσέπη σας τον πρώτο χρόνο. Συνολικά 19 χιλιάδες $ από την τσέπη για τα πρώτα 5 χρόνια. (δείτε τον παρακάτω πίνακα)

Τώρα – Αξία ακινήτου 400.000 $

Έτος 1 – Αξία ακινήτου 437.600 $, Κόστος ανά εβδομάδα για διατήρηση 75 $

Έτος 2 – Αξία ακινήτου 478.734 $, Κόστος ανά εβδομάδα για διατήρηση 97 $

Έτος 3 – Αξία ακινήτου 523.735 $, Κόστος ανά εβδομάδα για διατήρηση 82 $

Έτος 4 – Αξία ακινήτου 572.967 $, Κόστος ανά εβδομάδα για διατήρηση 65 $

Έτος 5 – Αξία ακινήτου 626.825 $, Κόστος ανά εβδομάδα για διατήρηση 45 $

Επιλογή 2 (1 x 800.000 $):$489/εβδομάδα ή $25k/έτος από την τσέπη τον πρώτο χρόνο. Συνολικά 113.000 $ από την τσέπη για τα πρώτα 5 χρόνια. (δείτε τον παρακάτω πίνακα)

Τώρα – Αξία ακινήτου 800.000 $

Έτος 1 – Αξία ακινήτου 852.000 $, Κόστος ανά εβδομάδα για διατήρηση 489 $

Έτος 2 – Αξία ακινήτου 907.380 $, Κόστος ανά εβδομάδα για κράτηση 465 $

Έτος 3 – Αξία ακινήτου 966.360 $, Κόστος ανά εβδομάδα για κράτηση 436 $

Έτος 4 – Αξία ακινήτου 1,029 εκατ. $, Κόστος ανά εβδομάδα για διατήρηση 405 $

Έτος 5 – Αξία ακινήτου 1,096 εκατ. $, Κόστος ανά εβδομάδα για διατήρηση 375 $

Ας συγκρίνουμε τα συνολικά χρήματα που πραγματοποιήθηκαν σε μια περίοδο 5 ετών χρησιμοποιώντας απλώς: κέρδος κεφαλαίου + ταμειακές ροές.

 • Επιλογή 1 (2 x 400.000 $):Κέρδος κεφαλαίου ($627kx 2 -$400kx 2) + Ταμειακές ροές (-$19kx 2) = 416k $.
 • Επιλογή 2 (1 x 800.000 $): Κέρδος κεφαλαίου (1,1 εκατ. $ – 800 χιλιάδες $) + Ταμειακές ροές (-113 χιλιάδες $) = 187 χιλιάδες $.

Επιπλέον, η διαφορά στα τέλη χαρτοσήμου ήταν: $43k – $7kx 2 = $29k.

Επομένως, η Επιλογή 1 είναι καλύτερη από την Επιλογή 2 κατά: $416k + $29k – $187k = $258k $. Αυτό δεν περιλαμβάνει τους ακόλουθους δύο βασικούς παράγοντες υπέρ της Επιλογής 1:

 • Ευκολότερη χρηματοδότηση:είναι πολύ πιο εύκολο να λάβετε 95% χρηματοδότηση για ένα ακίνητο $400.000 και σχεδόν αδύνατο ή πολύ ακριβό να κάνετε το ίδιο για ένα ακίνητο $800.000. Με άλλα λόγια, η επιλογή 1 χρειάζεται λιγότερα χρήματα από εσάς!
 • Χαμηλότερος κίνδυνος:ο κίνδυνος για ένα ακίνητο $400.000 να χάσει $100.000 σε αξία είναι πολύ μικρότερος από ένα ακίνητο $800.000 στην τρέχουσα κατάσταση θερμαινόμενης αγοράς. Με άλλα λόγια, η επιλογή 1 είναι χαμηλότερος κίνδυνος για τα χρήματά σας.

Προτού βιαστώ να ισχυριστώ “Η επιλογή 1 είναι καλύτερη από την επιλογή 2”, πρέπει να δω υπό ποιες συνθήκες η Επιλογή 2 θα είναι καλύτερη από την Επιλογή 1, εάν ακολουθούσα τη διδασκαλία του Τσάρλι «Δεν δικαιούστε γνώμη εκτός και αν μπορείτε να εκφράσετε τα επιχειρήματα ενάντια στη γνώμη σας καλύτερα από τους αντιπάλους σας».

Έτσι, το επιχείρημα για την αγορά ενός παλιού σπιτιού υψηλότερης τιμής σε ένα καθιερωμένο προάστιο για επενδυτικούς σκοπούς στην τρέχουσα κατάσταση της αγοράς είναι ότι τα καλά προάστια θα έχουν πάντα υψηλή ζήτηση και οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι πιο γρήγορα. Δεν μπορεί κανείς ποτέ να υποτιμήσει τις μακροπρόθεσμες δυνατότητες αυτών των προαστίων υψηλής ανάπτυξης, ακόμη και όταν μπορεί να βιώσουν κάποια προσωρινή επιβράδυνση μετά από μια μακρά περίοδο ισχυρής ανάπτυξης. Αυτά τα προάστια μπορεί να «χάσουν τη μάχη» τα επόμενα 5-7 χρόνια από τα ανερχόμενα προάστια μετάβασης, αλλά εξακολουθούν να έχουν ό,τι χρειάζεται για να «κερδίσουν τον πόλεμο» σε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να δείτε τη δύναμη της εφαρμογής της διδασκαλίας του Τσάρλι σε μία μόνο από τις αρχές της επένδυσης σε ακίνητα; Το όφελος μπορεί να είναι τεράστιο όταν το εφαρμόζουμε σε άλλους τομείς της ζωής μας, όπως οι σχέσεις, η εργασία, οι αξίες, τα ηθικά πρότυπα και οι πνευματικές πεποιθήσεις, μπορεί να μας διδάξει να αποφεύγουμε την ακραία ιδεολογία και να είμαστε πιο αποδεκτοί σε άτομα που είναι διαφορετικά από εμάς.

Video about How Many Words Should A 2.5 Year Old Say

You can see more content about How Many Words Should A 2.5 Year Old Say on our youtube channel: Click Here

Question about How Many Words Should A 2.5 Year Old Say

If you have any questions about How Many Words Should A 2.5 Year Old Say, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article How Many Words Should A 2.5 Year Old Say was compiled by me and my team from many sources. If you find the article How Many Words Should A 2.5 Year Old Say helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles How Many Words Should A 2.5 Year Old Say

Rate: 4-5 stars
Ratings: 6278
Views: 49703868

Search keywords How Many Words Should A 2.5 Year Old Say

How Many Words Should A 2.5 Year Old Say
way How Many Words Should A 2.5 Year Old Say
tutorial How Many Words Should A 2.5 Year Old Say
How Many Words Should A 2.5 Year Old Say free
#Unconventional #View #Property #Market

Source: https://ezinearticles.com/?An-Unconventional-Way-to-View-the-Property-Market&id=6745687

Related Posts

default-image-feature

How Many Times To Feed A 5 Week Old Kitten How To Guide For Taking Care of Your Cat

You are searching about How Many Times To Feed A 5 Week Old Kitten, today we will share with you article about How Many Times To Feed…

default-image-feature

I Phone Female Old Style To New Male I Phone Here’s Why You Should Not Call A Man You Date, Ever!

You are searching about I Phone Female Old Style To New Male I Phone, today we will share with you article about I Phone Female Old Style…

default-image-feature

How Many Sight Words Should A 5 Year Old Know 5 Resolutions Each Pastor Should Embrace As Goals For The New Year

You are searching about How Many Sight Words Should A 5 Year Old Know, today we will share with you article about How Many Sight Words Should…

default-image-feature

I Need Some New Friends Because My Old Ones Lyrics Finding Some Life Purpose and Love in Bette Midler’s ROSE Lyrics

You are searching about I Need Some New Friends Because My Old Ones Lyrics, today we will share with you article about I Need Some New Friends…

default-image-feature

The Best Way To Teach My 5 Year Old Spanish The Silent Period of Second Language Acquisition – Know This Before Frustration Takes Over!

You are searching about The Best Way To Teach My 5 Year Old Spanish, today we will share with you article about The Best Way To Teach…

default-image-feature

I Need Old Bathtub Remove And Install Of New One Kitchen Fixes – Eight Ways to Improve Your Kitchen Without Gutting

You are searching about I Need Old Bathtub Remove And Install Of New One, today we will share with you article about I Need Old Bathtub Remove…