Link On Old Website Directing People To Try New Site Search Engine Marketing and Optimization – Know Your SEO From Your PPC

You are searching about Link On Old Website Directing People To Try New Site, today we will share with you article about Link On Old Website Directing People To Try New Site was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Link On Old Website Directing People To Try New Site is useful to you.

Search Engine Marketing and Optimization – Know Your SEO From Your PPC

Marketingu në internet është bërë një vend konfuz. Me kaq shumë fjalë të reja, akronime dhe mendime të vjetra rreth tij mund të jetë e vështirë të gjesh se çfarë dhe kujt të besosh, dhe më e rëndësishmja, ku t’i investosh paratë.

Disa pyetje që çdo kompani me prani në internet duhet të marrë parasysh:

1. A po merrni trafik të mjaftueshëm dhe a po përgjigjen vizitorët ashtu siç dëshironi?

2. A duhet të investoni në Optimizimin e Motorit të Kërkimit (SEO), fushatat e pagesës për klikim apo strategji të tjera?

3. A po punon faqja juaj e internetit mjaftueshëm për t’i kthyer vizitorët në klientë?

Si duhet ta ndani buxhetin tonë midis aktivitetit offline dhe atij online?

Vendi më i mirë për të filluar është të kuptoni realisht performancën e strategjisë suaj aktuale të internetit duke analizuar trafikun, përmbajtjen dhe normat e konvertimit. Pastaj mund të planifikoni se si promovimet dhe marketingu offline mund të kryqëzohen në një mënyrë efektive dhe të efektshme.

Marrja e trafikut cilësor – Drejtoje dhe ndihmoje të të gjejë

Ekzistojnë 4 mënyra kryesore për të drejtuar trafikun në faqen tuaj: marketingu i motorit të kërkimit, lidhjet nga faqet e internetit dhe filialet e tjera, reklamimi në internet dhe promovimi offline. Ka kuptim të maksimizohet potenciali i të gjitha këtyre kanaleve, por buxhetet mund të shpenzohen lehtësisht duke vënë theksin shumë në një ose më shumë fusha, në vend që të shpërndahen shpenzimet në mënyrë efikase.

A duhet të përdorni kompanitë SEO?

Shumë kompani u drejtohen specialistëve të SEO për të zgjidhur atë që ata e shohin si trafik të ulët në faqen e tyre të internetit ose sepse nuk renditet lart për terma të caktuar kërkimi. Fatkeqësisht, ata jo gjithmonë e kuptojnë se çfarë mund të thotë vërtet SEO në praktikë. Në përgjithësi, këta specialistë do të përpiqen të rikodojnë faqet ekzistuese dhe të fusin fjalë kyçe dhe fraza në mënyrë që t’i bëjnë ato më tërheqëse për motorët e kërkimit. Këto faqe “të riparuara” së shpejti mund të duken të rrëmbyera dhe të pakuptueshme për shkak të tekstit që jo gjithmonë ka kuptim.

SEO e mirë përdor një kombinim të krijimit të faqeve të reja, përmirësimit të kujdesshëm të faqeve dhe gjenerimit të lidhjeve të referimit përbrenda. Ata do të jenë të sinqertë për nivelin e ndryshimit të kërkuar dhe atë që mund të arrihet realisht. Kushdo që garanton krye të Google duhet të shmanget pasi kjo është e pamundur.

Në vend që të rregulloni faqet e vjetra, krijoni ato më të mira

Një alternativë efektive për ‘rregullimin’ e faqeve të vjetra është krijimi i përmbajtjes së re me cilësi të lartë që është krijuar për t’u gjetur, së bashku me një rivlerësim të të gjithë faqes së internetit. Përdoruesit e uebit i përgjigjen tekstit të shkruar mirë dhe të mprehtë dhe Google do të shpërblejë sintaksën e duhur me renditje më të mira.

Vlen gjithashtu të theksohet se është e mundur të bëhet vetëm një faqe e përshtatshme për rreth 4 terma thelbësorë të kërkimit. Nëse jeni hotel dhe vendndodhja juaj kryesore është ‘townsville’, është mjaft e vështirë të ngjiteni në rangun për termin tuaj kryesor të kërkimit ‘townsville hotels’. Përpjekja për të marrë renditje të larta për qytetin fqinj kur i gjithë faqja është e optimizuar për ‘townsville’ (nëpërmjet shtimit të më shumë fjalë kyçe në ato faqe ekzistuese) do të jetë e paefektshme. Mund t’ju duhet të krijoni faqe të reja të krijuara posaçërisht për t’u renditur lart për qytetin tjetër dhe për të marrë lidhje referimi që tregojnë për të.

Për çfarë kushtesh duhet të renditet faqja jonë?

Shumë kompani e bëjnë këtë gabim, duke përfshirë shumicën e atyre të mëdha. Markat e mëdha kanë tendencë të fokusohen vetëm në vetë markën dhe të harrojnë atë që njerëzit kërkojnë në të vërtetë në lidhje me markën dhe ofertën e tyre. Shikojeni nga këndvështrimi i klientit tuaj. Çfarë mund të kërkojnë? Çfarë gjuhe mund të përdorin? Duke futur këtë tekst në faqe, do të krijoni përmbajtje që do të gjendet nga njerëzit që dëshironi ta gjeni.

Google Page Rank

Google PageRank rendit të gjitha faqet e internetit midis 1 dhe 10. Kjo është mënyra e Google për të renditur rëndësinë e një faqe interneti. Nuk ka të bëjë me trafikun në faqen tuaj, por më shumë për qëndrimin dhe vendin e tij në rendin e goditjes. Për shembull, Google renditet në vendin e 10-të, Microsoft-i renditet në vendin e 9-të, BBC renditet në vendin e 9-të. Një faqe interneti me lidhje minimale hyrëse dhe një URL e re mund të mos marrë kurrë një renditje. Kjo zakonisht ndodh me faqet e vogla që nuk marrin kurrë ndonjë promovim ose përditësim.

Ndërsa renditja është e rëndësishme, termat e kërkimit të veçantë mund të jenë ende efektive për faqet e internetit të rangut të ulët (p.sh. ‘apartament me dy dhoma gjumi në Harrow, Londër’), por nëse keni nevojë për më shumë trafik në terma më të përgjithshëm (p.sh. ‘Apartamente në Londër’) mund t’ju duhet për të përdorur PPC në afat të shkurtër dhe për të punuar në përmirësimin e renditjes tuaj duke rritur lidhjet hyrëse me cilësi të lartë dhe duke zhvilluar përmbajtje në afat më të gjatë.

Për të kuptuar kërkimin, duhet të kuptoni motorët e kërkimit

Pra, cili është qëllimi i Google, Yahoo dhe MSN në jetë? Duke fituar para, sigurisht. Google fiton jo nga kërkimi, por nga reklamimi. Suksesi i Google në biznesin e Motorit të Kërkimit mbështetet në 2 gjëra; cilësinë e rezultateve të tij të kërkimit dhe rëndësinë e reklamimit të tij (Adwords dhe Adsense) për shikuesit e atyre rezultateve. Kur një përdorues shkruan një term kërkimi në Google, ai duhet të besojë se Google po jep faqet më të rëndësishme në mënyrë që të ofrojë përgjigjet më të mira. Ai e bën këtë duke u përpjekur të përcaktojë cilësinë e përmbajtjes së faqes dhe popullaritetin e faqes së internetit që pret faqen.

Përmbajtja dhe popullariteti – Nxitja e vendosjes së rezultateve të motorit tuaj të kërkimit (SERP)

Ato janë shumë variabla të ndryshëm që rregullojnë pozicionin tuaj të rezultatit, por përmbajtja e faqes dhe renditja e faqes në internet janë më të rëndësishmet. Përmbajtja ka të bëjë me ndërtimin e faqeve të internetit të dizajnuara mirë, të shkruara mirë dhe të koduara mirë dhe është zona mbi të cilën kemi më shumë kontroll. Popullariteti, megjithatë, është një arrë shumë më e vështirë për t’u goditur pasi mbështetet në mënyrën se si pjesa tjetër e internetit ndërvepron me faqen tuaj të internetit. Për ta kuptuar atë, duhet të dimë se si Google e mat popullaritetin. Për një pasqyrë më të mirë, duhet të kuptoni se si Google e shikon ueb-in.

Imagjinoni që ueb-i është një komunitet i madh shoqëror dhe faqet e internetit janë njerëzit që jetojnë në të. Nëse dikush ka nevojë për këshilla për një çështje, është më mirë të konsultohet me personin më të ditur dhe më të besuar në atë komunitet. Problemi me komunitetet e mëdha është gjetja e atij personi. Mënyra më e mirë mund të jetë të pyesni njerëzit e tjerë se kush besojnë se është personi më i mirë. Në fund të fundit, rekomandimi personal është përgjithësisht një matje e mirë e cilësisë dhe besueshmërisë. Nëse shumica e njerëzve rekomandojnë një person, atëherë do të keni më shumë besim në konsultimin me ta. Google i sheh lidhjet nga një faqe interneti në tjetrën si një rekomandim nga shoqata dhe duke hartuar të gjithë ueb-in mund t’i numërojë këto lidhje.

Kur hapni sajte të reja – mbani mend kutinë e filtrit të moshës

Të gjitha faqet e reja i nënshtrohen ‘filtrit të plakjes’ të Google. Kjo do të thotë se çdo URL e re indeksohet nga Google, por jo faqe e renditur për asgjë midis 3-6 muajsh, duke e lënë atë me një renditje të ulët. Aktualisht nuk ka asnjë mënyrë efektive për ta zgjidhur këtë, përveçse të krijoni një faqe mbajtëse sa më shpejt në ndonjë sajt të ri, ose të shtoni në një sajt ekzistues me renditje të mira faqesh. Mos harroni se ka motorë të tjerë kërkimi si Yahoo dhe MSN, të cilët nuk përdorin ende filtra të tillë, dhe reklamimi Pay-Per-Click mund të ndihmojë në rritjen e trafikut kur nevojitet.

Pagesë për klikim (PPC)

Koha për disa përkufizime. Google AdWords është emri i Google për reklamat me pagesë për klikim. Këto reklama mund të sjellin trafik të synuar në faqen tuaj si rezultat i drejtpërdrejtë i njerëzve që kërkojnë në Google, ose një prej partnerëve të tyre të kërkimit si Ask, Netscape dhe AOL. Me siguri do të keni vënë re ‘lidhjet e sponsorizuara’ që shfaqen në kolonën e djathtë të faqeve të rezultateve të kërkimit të Google. Ndonjëherë disa nga këto lidhje do të shfaqen në krye të faqes mbi rezultatet kryesore ‘organike’. Kjo është një zonë e madhe që do ta mbuloj një herë tjetër.

Statistikat e Uebit kundër Analizave të Uebit

Shumica e pronarëve të faqeve të internetit janë të njohur me herë pas here duke parë regjistrat e faqes së tyre të internetit dhe duke vënë në dukje numrin e vizitorëve, faqet e shikuara, fjalët kyçe të përdorura dhe kohën e kaluar në sajt. Edhe pse ky është informacion i vlefshëm, ai nuk thotë shumë për sjelljen e vizitorëve.

Faqja juaj mund të ketë nivele të larta trafiku, por ai trafik duhet të përbëhet nga vizitorët e duhur që të gjejnë përmbajtjen e duhur dhe të jenë të motivuar për të bërë atë që dëshironi.

Analitika në ueb mund të japë një pasqyrë të vlefshme në:

1. Cilët butona klikohen më shumë dhe cilët injorohen?

2. Cilat fjalë kyçe janë më efektive dhe më fitimprurëse?

3. Cilat faqe dalin menjëherë (norma e fryrjes) dhe më shpesh?

4. Ku janë njerëzit që hyjnë në faqe dhe ku përfundojnë?

5. Sa vizitorë arrijnë qëllimet që ju dëshironi?

Google Analytics mund të ndihmojë për t’iu përgjigjur këtyre pyetjeve të rëndësishme dhe për të kuptuar se si t’i adresoni ato. Mund të japë të dhëna se çfarë përmbajtje funksionon për ju dhe cila jo. Vetëm duke vlerësuar vazhdimisht performancën e një faqe interneti, të balancuar me reklamimin në ueb, emailin HTML dhe performancën e promovimit jashtë linje, mund të dini vërtet nëse strategjia juaj e marketingut po e kthen investimin tuaj në të.

Konvertimi i qëllimit

Pothuajse të gjitha faqet e internetit kanë një qëllim; për të bërë dikë të abonohet, të regjistrohet, të pyesë ose të blejë diçka. Norma e konvertimit është përqindja e vizitorëve që plotësojnë ‘qëllimin’ që keni vendosur në faqen e internetit. Një normë e ulët mund të jetë rezultat i shumë gjërave; dizajn dhe navigim i dobët, një propozim i paqartë ose i padëshirueshëm, shtigje komplekse ose të lodhshme drejt ‘qëllimit’, ose thjesht njerëzit e gabuar që shohin faqen. Kjo mund të shpëtohet vetëm me vlerësime të rregullta, duke çuar në veprime që ose rrisin cilësinë e trafikut ose përmirësojnë përmbajtjen e faqes. Mbajini shtigjet drejt konvertimit të thjeshta dhe bëni oferta tërheqëse dhe të lehta për t’u përdorur.

Lidhja e të dhënave të transaksionit dhe PPC në Google analitics

Google analytics ofron mundësinë për të gjurmuar trafikun dhe për të monitoruar normat e konvertimit, dhe kjo bëhet edhe më e fuqishme kur shtohen të dhënat e transaksionit. Kjo është e thjeshtë për t’u zbatuar nga një zhvillues dhe duhet të jetë pjesë e çdo faqe interneti të lidhur me tregtinë elektronike. Gjithashtu, kur lidhni të dhënat PPC me konvertimet, mund të monitoroni efektivitetin e fushatave tuaja dhe të ndërmerrni shpejt veprime nëse ato nuk funksionojnë mirë.

Përmbajtja është Mbreti – Mbajeni atë të freskët dhe të përditësuar

Kjo ka kuptim për vizitorët dhe renditjen tuaj. Një faqe që përditësohet rregullisht dhe ka përmbajtje inovative do të mbajë vizitorët dhe do t’i inkurajojë ata të kthehen. Ai gjithashtu do t’u japë faqeve të tjera, burimeve dhe blogjeve një arsye të fortë për t’u lidhur me faqen tuaj.

Gjithashtu, shumë pronarë të faqeve nuk janë në dijeni se Google do të fillojë të injorojë faqet e internetit që nuk përditësohen rregullisht. Kompanitë duhet të përqendrohen në prodhimin e përmbajtjeve të freskëta, të qarta dhe relevante në internet, në vend që të humbin para në truket e SEO. Gjithnjë e më shumë analistë të internetit pajtohen se cilësia e lartë, përmbajtje miqësore me motorët e kërkimit është çelësi për renditje më të larta dhe trafik më efektiv.

Mbajeni atë HTML – të pastër dhe të aksesueshëm për të gjithë

Bots-et e motorëve të kërkimit e duan përmbajtjen e pastër html sepse është më e lehta për tu zvarritur. Megjithatë, përmbajtjet e tjera mund të bëhen pengesë për rezultatet efektive. PDF-të, për shembull, janë të dobishme për shfaqjen e planeve, hartave dhe kopjeve të broshurave etj., por nuk duhet të zëvendësojnë përmbajtjen reale të faqeve të internetit.

Praktika më e mirë është që gjithmonë të krijoni përmbajtje të gjetshme si faqe të bazuara në xhtml css që përputhen me vërtetimin w3c.

10 hapa drejt integrimit online dhe offline:

1. Vendosni qëllimin

2. Identifikoni audiencën e synuar

3. Përcaktoni propozimin

4. Zgjidhni përzierjen e kanaleve (në dhe jashtë linjës)

5. Krijoni një temë krijuese që funksionon në të gjitha mediat

6. Prodhoni përmbajtje offline dhe online njëkohësisht

7. Krijoni fjalë kyçe dhe fraza për faqet e internetit dhe PPC

8. Ndërtoni faqe ulje, mikrosajte dhe faqe objektivash që janë miqësore me SE dhe të thjeshta për t’u naviguar

9. Sigurohuni që emaili HTML, banderolat, materiali i printuar të ndjekin temën krijuese

10. Vlerësoni vazhdimisht të gjitha aspektet e secilës fushatë dhe mësoni prej tyre.

Në këtë mënyrë ju mund të maksimizoni ROI në të gjitha kanalet dhe të bëni që e gjithë strategjia juaj jashtë linje dhe online të funksionojë shumë për ju.

Video about Link On Old Website Directing People To Try New Site

You can see more content about Link On Old Website Directing People To Try New Site on our youtube channel: Click Here

Question about Link On Old Website Directing People To Try New Site

If you have any questions about Link On Old Website Directing People To Try New Site, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Link On Old Website Directing People To Try New Site was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Link On Old Website Directing People To Try New Site helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Link On Old Website Directing People To Try New Site

Rate: 4-5 stars
Ratings: 3491
Views: 5883259 0

Search keywords Link On Old Website Directing People To Try New Site

Link On Old Website Directing People To Try New Site
way Link On Old Website Directing People To Try New Site
tutorial Link On Old Website Directing People To Try New Site
Link On Old Website Directing People To Try New Site free
#Search #Engine #Marketing #Optimization #SEO #PPC

Source: https://ezinearticles.com/?Search-Engine-Marketing-and-Optimization—Know-Your-SEO-From-Your-PPC&id=882397

Related Posts

default-image-feature

What Does A Normal 5 Year-Old Vag Look Like Osteoporosis: A Disease of Grave Concern

You are searching about What Does A Normal 5 Year-Old Vag Look Like, today we will share with you article about What Does A Normal 5 Year-Old…

default-image-feature

Letting Go Of Old Relationship To Start A New Quote Survivor of Tragedy Reveals How Love Heals in New Book

You are searching about Letting Go Of Old Relationship To Start A New Quote, today we will share with you article about Letting Go Of Old Relationship…

default-image-feature

How Long Can You Let A 5 Month Old Cry Fussy Baby – Is Your Little One Too Fussy?

You are searching about How Long Can You Let A 5 Month Old Cry, today we will share with you article about How Long Can You Let…

default-image-feature

Let The Old Dreams Die We Have Found New Ones Top Five Regrets of the Dying

You are searching about Let The Old Dreams Die We Have Found New Ones, today we will share with you article about Let The Old Dreams Die…

default-image-feature

What Does A Normal 5 Year Old Girl Play With Is Cellulite In Kids Normal And How Do You Get Rid Of Cellulite In Kids Safely?

You are searching about What Does A Normal 5 Year Old Girl Play With, today we will share with you article about What Does A Normal 5…

default-image-feature

How Long Can You Leave A 5 Month Old Puppy Great Ways to Use Essential Oils for Your Dog

You are searching about How Long Can You Leave A 5 Month Old Puppy, today we will share with you article about How Long Can You Leave…